Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

  • Black navul inkt T1281 / T1291

Black navul inkt voor T1281 / T1291 inktpatronen.

Inktec navul inkt voor het navullen van inktpatronen voor de Epson printers . De inkt (de afzonderlijke kleuren) is geschikt voor gebruik in T1281 / T1291 inktpatronen..

  • Type: Dye inkt.
  • Kleur: Black (zwart)
  • InkTec nr: E0014B
  • Inhoud: 100ml (Hoeveelheid kan gewijzigd worden)

Deze inkt is geschikt voor het navullen van Epson T1281, T1291, 18XL, 16XL T0711 black inktpatronen

Wilt u meer inkt bestellen. De basis hoeveelheid is 100ml. Maar dit kunt u simpel aanpassen. U kunt kiezen voor  250ml, 500ml of 1000ml .

Speciale navulinkt voor Epson inktpatronen.

De samenstelling van inkt in  Epson inktpatronen werkt sterk af van andere merken inktpatronen. De inkt van bijvoorbeeld Canon Brother of HP is in het geheel niet te vergelijken met Epson inkt.

Epson gebruikt voor de inkten speciale pigmenten en kleurstoffen die samen met een aantal andere vloeistoffen, zoals onder andere een uiterst blanke hars, zorgen voor een inkt die snel opdroogt en stevig op het papier staat. Met name door de gebruikte pigmenten is de inkt op het papier redelijk vocht bestendig. Epson gebruikt voor alle vier de kleuren gepigmenteerde inkten. Dit heeft voordelen zoals genoemd de vocht bestendigheid. Maar er zijn ook veel nadelen.

Pigment inkt is is een inkt met een vaste stof als kleurmiddel. En deze vaste stof kan nadelig zijn voor uw printkop.

Hoe komt dit nu? Inkt bestaat voor het grootste gedeelte uit water. En voor een andere gedeelte uit kleurstoffen, harsen en andere oplos - en converseringsmiddelen. Het nadeel van water is dat het het kan verdampen. Print u niet te vaak, dan wordt de inkt in de printkop eerst een beetje stroperig, en later als u de printer een tijd laat staan zelfs hard. Met name pigment inkt laat dan de vaste stof (de pigment) achter in de printkop. De printkop kan of zal verstopt raken omdat de vaste stof in de kleine nozzel gaatjes achterblijven.

Wilt u lang van uw Epson printer genieten? Maak dan geregeld een afdruk en zet de printer niet op een te warme plaats, zoals bijvoorbeeld achter het raam in de zon.

Genoemde namen zijn slechts ter identificatie van compatibiliteit. En zijn eigendom van de rechtmatige eigenaar. Dit product wordt door Epson niet aanbevolen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Black navul inkt T1281 / T1291

  • Merk: Inktec
  • Model: E0014B
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 6,95

  • Excl. BTW: € 5,74

Beschikbare opties: