Canon printer reset nagevulde inktcartridges

Canon Printer reset voor nagevulde inktcartridges.

Canon inktcartridges navullen is niet zo heel moeilijk.

Het probleem begint pas als de inktcartridge in de printer komt.


U heeft een Canon inktcartridge nagevuld

En de printer blijft dan maar aangeven dat de inktcartridge leeg is en vervangen moet worden.
Hoe kan dat nu, want u heeft de inktcartridges toch goed nagevuld?
Nou heel simpel. Uw printer weet niet dat u de inktcartridge gevuld heeft.
De printer meet namelijk niet echt hoeveel inkt er in zit. En om toch met de nagevulde Canon inktcartridge te kunnen printen moet u of uw Canon printer resetten. Of u gaat met een chipresetter de chip op de inktcartridge weer op nul zetten.

PS. Navul inkt en chipresetters zijn goed betaalbaar. Maar wist u dat u bij 112ink al nieuwe inktcartridges voor Canon printers koopt vanaf 2 euro per stuk...100% goed en kant en klaar voor gebruik


Witl u navullen dan is een chipresetter de beste oplossing

Het resetten van de chip op de inktcartridge met een resetter is de beste oplossing. Er zijn hiermee voor de printer(prinktkop) geen gevaren.
Want als u met een resetter de chip bewerkt zal , als u de inktcartridge gevuld en al in de printer stopt, de printer weer net als met nieuwe originele, precies aangeven hoeveel inkt er in de gevulde cassette zit. En wat nog veel belangrijker is. De printer zal ook weer stoppen als de inktcartridge leeg is.


112ink Chipresetters.

Wij bieden voor diverse soorten Canon inktpatronen chipresetters aan.

Inktpatronen chipresetters kunt u hier vinden

Chipresetters zijn nog redelijk prijzig.

Wilt u geen geld uitgeven! Want de resetters zijn redelijk prijzig. Dan is er ook nog de mogelijkheid om de printer te resetten.

Een reset van de printer is heel eenvoudig en kost geen geld. Als u uw printer reset, dan schakelt u eigenlijk alleen de controle op het inkt voor een bepaalde inktcartridge uit. De printer kijkt dan niet langer of een bepaalde inktcartridge leeg is. Dit moet u dan zelf doen


Hoe reset ik mijn Canon printer. Hoe zet ik de inktcontrole uit.

Zoals al eerder geschreven is dit heel eenvoudig. En wat wel heel mooi is, U schakelt de inktcontrole uit voor 1 (een) bepaalde inktcartridge. Koopt u een nieuwe inktcartridge en doet u die in de printer, dan is de reset alweer ongedaan. De printer zal voor de nieuwe inktcartridge weer gewoon het inkt controleren en aangeven of deze volgens hem leeg is.

Hoe reset u nu uw printer.

 • Op uw printer zit een kopje met een rondje en driehoekje. Het kan ook zijn dat deze afbeelding (driehoekje in een rondje) naast het knopje zit.
 • Heeft u een inktcartridge. nagevuld en wilt u afdrukken? Dan krijgt u meestal de melding, dat de inktcartridge leeg .
 • LAAT DEZE MELDING OP UW COMPUTERSCHERM STAAN EN GA NAAR UW PRINTER.
 • Druk nu het knopje met het driehoekje in en houd hem ingedrukt ( 5/10 seconden) tot het lampje niet meer knippert Of tot u geluid uit de printer hoort komen.
 • De melding op het scherm zal verdwijnen. Heeft u meerdere inktpatronen gevuld dan zal voor de volgende inktcartridge deze melding komen.

De printkop waarin de inktcartridges zitten zal een klein beetje beginnen te bewegen. dit hoort u en dat voelt u. Als u meer inkcartridges gevuld heeft, zul u de melding van de lege inktcartridge nog een keer op uw scherm krijgen. Laat ook voor deze inktcartridge de melding op het scherm staan en voer ook dezelfde handeling uit (knopje indrukken enz) .. Heeft u 2 inktpatronen laten vullen of zelf gevuld dan moet u de reset 2x doen
Heeft u 4 inktpatronen gevuld van moet u de reset 4x doen . enz enz.....

Wat doet u eigenlijk als u de printer op deze manier reset.
Vooraf is het belangrijk dat u weet hoe de print voorgang eigenlijk in zijn werk gaat. Als u een printopdracht geeft dan worden er in de printkop, aan de honderden printer nozzeltjes met een stroomstootje de opdracht gegeven om er een druppeltje inkt door te persen. Dit zijn met een printopdracht duizenden stroomstootjes. Omdat er tijdens deze stroomstootjes inkt doorgaat zal de printkop niet warm worden. Zou u gaan printen met een lege inktcartridge, dan komen er wel de stroomstootjes op de nozzels, maar er komt dan geen inkt door. Er komt dan ook geen afkoeling van de printkop.
Canon maar ook andere merken, hebben als beveiliging voor het beschadigen van de printkop de inktcontrole ingebouwd. Is één inktcartridge leeg, dan kan uw canon printer niet meer printen. Want anders wordt de printkop warm/heet. Als u de reset doorvoert, dan schakelt u eigenlijk deze bescherming uit. Op de printer wordt door de reset het inktmeetsysteem uitgeschakeld.
U kunt op deze manier dan ook gewoon door printen. Maar let op. Er zijn wel nadelen aan verbonden. Een nadeel is nu wel dat de printer nu ook niet meer aangeeft hoeveel inkt er in de cartridge zit. U moet dit voor de geresette inktcartridge in de toekomst zelf controleren of er nog wel inkt in de cartridge zit. Doe dit regelmatig, want printen met een lege inktcartridge kan uw printkop beschadigen.

Natuurlijk is ook hiervoor een oplossing: U kunt ook heel eenvoudig met een resetter de chip op de inktcartridge weer op "vol" zetten. De inktcartridge geeft dan weer precies aan hoeveel inkt er nog in zit en of een inktcartridge leeg is. En als de printer een lege inktcartridge detecteert, kunt u niet meer printen

Related Products

Inkt navulset Canon PGI-525 / CLI-526 (5x)

Inkt navulset Canon PGI-525 / CLI-526 (5x)

Inkt navulset voor Canon PGI-525 / CLI-526 (5x) inktpatronen. Dit is een set voor Canon printers met 5x PGI-525 en CLI-526 inktpat..

€ 18,95 Ex Tax: € 15,66

Chipresetter PGI-525 en CLI-526 inktpatronen

Chipresetter PGI-525 en CLI-526 inktpatronen

Chipresetter om Canon PGI-525 en CLI-526 inktpatronen te resetten. U heeft uw Canon inktpatronen nagevuld en krijgt u de melding "LEEG..

€ 29,95 Ex Tax: € 24,75

Canon PGI-570 / CLI-571(XL) chipresetter

Canon PGI-570 / CLI-571(XL) chipresetter

Canon PGI-570 / CLI-571(XL) inktpatronen chipresetter. Gebruik deze chipresetter om het inktniveau van uw weer op VOL te zetten! Wilt..

€ 64,95 Ex Tax: € 53,68

Inkt navulset Canon PGI-570 / 571(XL) 5X

Inkt navulset Canon PGI-570 / 571(XL) 5X

Inkt navulset Black en Color voor Canon PGI-570 / 571(XL) inktpatronen.  Dit is een complete inkt navulset voor Canon Pixma printers m..

€ 19,95 Ex Tax: € 16,49

Chipresetter voor PGI-550 en CLI-551(XL)

Chipresetter voor PGI-550 en CLI-551(XL)

Chipresetter voor Canon PGI-550 en CLI-551(XL) inktpatronen. Wilt u uw PGI-550 en CLI-551(XL) inktpatronen navullen en krijgt u ook de ..

€ 43,95 Ex Tax: € 36,32

Blog

Absorptie kussen van mijn printer is vol

Absorptie kussen van mijn printer is vol

Absorptiekussen van mijn Canon printer is vol.

112ink krijgt regelmatig het probleem voorgeschoteld dat het absorptiekussen van een Canon printer vol zit.
Dit probleem doet zich bij veel printermerken voor maar ook vaak bij Canon printers. Voor dat u direct een andere printer koopt. Bij Canon printers is het gelukkig simpel en voordelig op te lossen.

Hoe komt het Absorptiekussen vol

Inleiding ....U koopt een printer en gaat daarmee aan de slag. Als u niet print merkt u vaak dat de printer van alles aan het doen is. En als u aangeeft dat de printkop gereinigd moet worden dan wordt er alleen inkt door de printkop gespoeld. En als u de printer aanzet, dan wordt vaak eerst even de printkop een beetje gereinigd.........

En elke keer als u een nieuwe inktpatroon koopt en in de printer doet. Dan moet de  inkt wel eerst uit de inktpatroon gezogen worden......lees verder

Chip info van HP printers uitschakelen

Chip info van HP printers uitschakelen

Uitschakelen van de chip info van HP printers

Dit geldt voor HP printers met de volgende OEM inktcartridges.

 • HP 564, 564XL,
 • HP902, 902XL,
 • HP920, 920XL,
 • HP934, 935 (XL) inktcartridges

Hoe zet ik de chip info uit.

Chipresetter PGI-570 / CLI-571(XL) inktpatronen

Chipresetter PGI-570 / CLI-571(XL) inktpatronen

Chipresetter voor de Canon PGI-570 en CLI-571(XL) inktpatronen.

Deze chipresetter is heel eenvoudig in gebruik.

En zorgt er voor dat u na het vullen zonder foutmeldingen kunt printen.


Wilt u uw Canon PGI-570 en CLI-571(XL) inktpatronen ook zelf navullen?

Navullen is niet zo moeilijk.  Maar het probleem is vaak de chip die op de inktpatroon zit.

Nieuwe originele inktpatronen kopen is op dit moment niet meer te betalen. Als u een nieuwe originele inktpatroon koopt bent u vaak voor 1 stuks tot wel 20 euro kwijt. Dat is toch niet meer normaal. Zo kan niemand meer printen.

Gelukkig is navullen van inktpatronen een stuk goedkoper dan inktpatronen kopen . En navullen is heel eenvoudig. Het probleem zit hem vaak in de chip. Maar ook daar wordt een oplossing voor gevonden. Namelijk de Chipresetter.

Als een inktpatroon leeg is dan zal de printer dit (ook al heeft u hem nagevuld met 112ink refill ink) altijd blijven aangeven dat hij leeg is. Navullen is vaak het probleem niet. De navulinkt is op dit moment van hoge kwaliteit. En de navulhandleidingen kunnen bij ons op de website gevonden worden. Maar ook op Youtube kunt u veel informatie weg halen. Met al deze informatie kunt u uw inktcartridge uitstekend navullen.

Epson printers resetten of inktpatronen resetten

Epson printers resetten of inktpatronen resetten

Het navullen van  originele of imitatie Epson inktpatronen op zich is niet zo heel erg moeilijk.

Uiteraard is het navullen van een Epson printer inktpatronen een goed idee. Nieuwe Epson inktpatronen kopen is op dit moment een duur  grapje. En dan komt het navullen van inktpatronen toch scherper in beeld. En navullen is niet zo heel moeilijk.  En voor de Epson chip is er ook een goede oplossing. Op dit moment is er voor de meeste Epson patronen een chipresetter. Daarmee kan na het vullen , of beter zelfs voor het vullen de chip van de inktcartridges gereset worden.

Want tegenwoordig is het grootste probleem bij het navullen, dat er op bijna alle cartridges een chip zit. Een chip waar de printer naar toe schrijft hoeveel inkt er nog in zit.

Het navullen van  originele of imitatie Epson op zich is niet zo heel er moeilijk.

Hervulbare inktpatronen of een Ciss system

Hervulbare inktpatronen of een Ciss system

Hervulbare inktpatronen gaan vaak een printerleven lang mee.

Nieuwe inktpatronen kopen is een dure zaak. Koopt u originele inktpatronen van Epson of Canon of HP en Brother. Dat is echt niet voordelig. Originele inktpatronen koopt u niet goedkoop. Maar ook hier is een goede oplossing voor. Namelijk de hervulbare inktpatronen.
Hervulbare of invulbare inktpatronen zijn er ook voor uw printer, Het is vaak maar 1x een aan koop. De hervulbare inktpatronen zijn voordelig in prijs voor meervoudig gebruik. Verder zijn ze eenvoudig in gebruik en simpel te vullen.

Meestal kan er zelfs meer inkt in dan in een originele inktpatroon.
Heeft de inktpatroon een Chip. Dan is er meestal op de hervulbare inktpatroon een ARC chip. Print u veel maar niet de hele dag dan heeft u aan een set hervulbare cartridges genoeg.  Hervulbare inktpatronen kopen, zorgt voor een enorme besparing op uw printkosten.

Print u de hele dag door, zakelijk of prive, dan kan een CISS systeem voor u interessant zijn. De printer hoeft dan niet elke keer te stoppen om na te vullen. Want de voorraadtankjes zorgen dan voor navulling.

Ik wil een printer kopen. Ik print niet zo veel!

Ik wil een printer kopen. Ik print niet zo veel!

Ik wil een nieuwe printer kopen

Welke printer is geschikt voor mij.. Ik print niet zo veel!

Dat is een hele goede vraag. En die kan ook niet eenvoudig beantwoord worden.

Een printer koopt u al voor weinig geld.

Maar u moet er op letten wat het kost als u later de inktpatronen koopt

Want dit is een van de punten waar u wel op moet letten. Lees hier een aantal punten die wij bij u  onder de aandacht willen brengen die tot een goede  koop keuze kan lijden.

Want wij kunnen u niet vertellen welke printer u moet kopen. Daarvoor kunt u het beste direct naar een printer verkoper gaan,. Maar voor u gaat, informeer u goed en vorm alvast wat u wel en niet wilt. Ga bij u zelf na wat u met de printer wilt en hoeveel geld u daarvoor over heeft. En wat het kost om nieuwe inktpatronen te kopen.

Is de keuze welke navul inkt écht belangrijk?

Is de keuze welke navul inkt écht belangrijk?

Inkt in de inktcartridges van verschillende merken hebben ook verschillende samenstellingen.

Nee ik koop geen inktcartridges . Ik koop wel een andere printer, want dat is vaak een stuk goedkoper als nieuwe cartridges kopen.Hoe vaak horen we dat. Als er over printers wordt gesproken komt er altijd wel iemand met deze opmerking. En inderdaad soms klopt het ook nog. Maar navullen met refill ink is meestal nog goedkoper. En dan is de keuze voor welke inkt wel heel belangrijk. Want inktcartridges  voor Canon PGI-570 hebben een hele andere inkt als een Canon PGI-520 of PG-545 cartridge.
Navulhandleiding Epson 24XL / 26XL

Navulhandleiding Epson 24XL / 26XL

Navulhandleiding Epson 24 en 26(xl) inktpatronen

Voor de Epson 24 en 26(XL) inktpatronen hebben we zowel voor de kleuren als voor de zwarte inktpatroon een aparte handleiding gemaakt.

De afbeeldingen die u ziet van de binnenkant van de inktpatroon hebben wij alleen gemaakt voor u als illustratie, zodat u weet hoe de binnenkant van deze inktpatronen er uit ziet U dient er rekening mee te houden dat alleen navullen bij Epson inktpatronen niet genoeg is. U dient of de chip te vervangen door een nieuwe imitatie chip of u dient de chip met een resetter te resetten.

Navulhandleiding voor HP300 HP62 en HP301 inktpatronen

Navulhandleiding voor HP300 HP62 en HP301 inktpatronen

Navullen van inktpatronen is heel eenvoudig, dit geldt ook voor het navullen van HP300 HP62 en HP301 inktpatronen.

Navullen van deze inktpatronen is heel eenvoudig. De navulhandleiding 10 jaar geleden voor het vullen van een HP inktpatroon, is nog steed onveranderd aan het navullen van een inktpatroon nu.

De navulhandleiding is nagenoeg dezelfde. Toch zijn er wel andere wijzigingen die voor het navullen van belang zijn. Want vroeger had HP 1 soort inktpatroon. Tegenwoordig hebben ze een kleine en een grote XL versie