Andere producten die wij voor  Epson 29XL inktpatronen leveren

Chipresetter voor Epson 16XL inktpatronen

Heeft u uw Epson 16XL inktpatronen goed nagevuld!

Maar krijgt u toch nog de vervelende foutmelding dat ze leeg zijn. !

Gebruik dan deze, speciaal voor de Epson 16XL inktpatronen, chipresetter.

Met deze resetter verwijdert u de gegevens op de chip van de Epson 16XL inktpatronen zodat deze weer als "vol" wordt herkend.


De chipresetter is geschikt voor de originele Epson 16XL inktpatronen :

T1631, T1632, T1633, T1634, 

Met de chipresetter voor Epson 16XL inktpatronen kunt u ook dit laatste beetje inkt op printen. Als u de chip reset zal de printer gewoon weer gaan printen. En ook het laatste beetje inkt opmaken. U moet er dan wel goed op letten dat als de afdruk op het papier vaag wordt of streperig, u de printopdracht direct moet stoppen en er een nieuwe 16XL inktpatroon in moet doen, Of natuurlijk de chip weer resetten en de Epson 16XL inktpatroon vullen.


Geen vervelende foutmeldingen meer!

Nadat u de 16XL chip gereset heeft zult u geen melding meer krijgen dat de nagevulde 16XL inktpatroon leeg is.
De gegevens op de chip zijn gewist en daardoor is het inktniveau weer op vol gezet. De printer zal "denken" dat u een nieuwe originele Epson 16XL inktpatroon geplaatst heeft. Deze reset werkt tot de inktpatroon weer leeg is. De printer zal dan weer aangeven dat de inktpatroon leeg is en stoppen. Vervolgens kunt u de 16XL inktpatroon weer opnieuw resetten en vullen.

Korte handleiding:

De chipresetter voor de Epson 16XL inktpatronen is heel eenvoudig te gebruiken
Houd de chipresetter tegen de chip met de koperen puntjes op de contacten van de chip.
Dit duurt ongeveer 5 seconden. Vervolgens kan de Epson 16XL inktpatroon terug geplaatst worden, of gevuld worden.


Uitleg over Epson 16XL inktpatronen!

Als u een inktpatroon in de printer doet, dan meet de printer niet hoeveel inkt er in zit. De printer maakt in combinatie met de gegevens die op de chip staan, een moeilijke berekening. En de uitkomst van deze berekening bepaalt of uw printer vindt dat er wel of geen inkt meer in de inktpatroon zit.

Dit hoeft niet altijd te kloppen. Als de printer aangeeft dat de 16XL inktpatroon leeg is, en u haalt hem vervolgens uit de printer en schud er mee, dan zult u horen dat er nog inkt in zit. Is dan de berekening van de printer niet goed geweest? Jawel, maar met name Epson™ vindt dat er altijd een beetje inkt in de inktpatroon moet achterblijven, om er voor te zorgen dat u de printkop van de printer niet beschadigd.. Een beetje inkt of de helft van de inktvoorraad. Daar zit een groot verschil in, want Epson ™ inktpatronen hebben vaak maar 4 of 5 ml inkt. En als er dan ook nog eens voor bescherming van uw printkop 2 ml in de inktpatroon blijft zitten, dan wordt printen vwel heel erg duur.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Chipresetter voor Epson 16XL inktpatronen

  • € 28,95

  • Excl. BTW: € 23,93

Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

  • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

  • DHL € 5.95
  • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker

Onze huismerk inktpatronen, navulinkt en hervulbare inktpatronen, zijn ook geschikt voor o.a.

Expression Home XP-235, Expression Home XP-335, Expression Home XP-435, Expression Home XP-240 Series, Expression Home XP-340 Series, Expression Home XP-440 Series, Expression Home XP-245, Expression Home XP-342, Expression Home XP-442, Expression Home XP-247, Expression Home XP-345, Expression Home XP-445, Expression Home XP-330 Series, Expression Home XP-430 Series, Expression Home XP-332, Expression Home XP-432.

 

TIP voor een langdurig gebruik van onze producten

Als u de printer heeft gekocht en aangesloten. En u gaat imitatie inktpatronen gebruiken die ook nog eens werken in uw printer. Zet dan de software update voor uw printer UIT.

Disclaimer: Dit is zijn geen originele Epson producten, De gebruikte merknamen zijn slechts ter herkenning voor het bepalen van passende compatibiliteit. Epson steunt het gebruik en de verkoop van deze producten niet. Gebruik van deze producten heeft geen invloed op de garantie op uw printer

Vaste lage verzendkosten

U kunt tot 20 inktpatronen met brievenbuspost laten versturen. De inktpatronen worden verstuurd als brievenbuspakketje. Dat heeft als voordeel er er voor elk pakketje een Track & Trace beschikbaar is.

Tot 20 inktpatronen met brievenbuspost. Voor 16.00 uur besteld en betaald, dan wordt het vaak nog diezelfde dag verstuurd.