Filter hier andere producten voor de WorkForce 27XL :

Navulhandleiding Epson 27XL inktpatronen

Navullen van Epson 27 en 27XL inktpatronen is wel mogelijk,

Maar helaas stuit u na het vullen op een groter probleem. Want de chip op deze inktpatronen is nog niet te resetten.

We hebben de laatste paar maanden diverse resetters geprobeerd, maar tot onze spijt is er geen goede uit gekomen.

Wilt u toch goedkoper gaan printen met uw Epson Workforce printer dan heeft u op dit moment nog 2 mogelijkheden:

  • Wij bieden voor deze printers goedkope huismerk producten aan. 112ink huismerk inktpatronen werken probleemloos in de tot nu toe bekende Epson Workfoce printers. Deze inktpatronen vindt u hier . Dit zijn nieuwe inktpatronen met nieuwe chip. En werken net als de dure originele inktpatronen (Geen OEM)
  • U kunt gebruik gaan maken van "Hervulbare inktpatronen voor Epson 27XL". Op dit moment bieden we daarvoor 2 vaianten aan, de normale XL versie en de versie waarbij de zwarte inktpatroon tot 3x de inkthoeveelheid heeft.(Geen OEM)


En met hervulbare inktpatronen printen zal heel eenvoudig blijken.
Hoe simpel kan het zijn. Haal de lege inktpatroon uit de printer, haal het dopje eruit en doe de inkt er in, plaats het dopje terug en dan in de printer met de patroon en printen maar weer.

De hervulbare inktpatronen hebben een Auto Reset Chip die tijdens het vullen de stand van de inktpatroon weer of vol heeft gezet. Deze set is geschikt voor Epson Workforce printers met Epson inktpatronen, en zijn voor meervoudig gebruik.

De hervulbare zijn zo simpel om te vullen. Er zit een vulopening op die door een dopje is afgesloten. Als de patroon leeg is kunt u door de vulopening op de inktpatroon deze simpel vullen. Iedereen kan het. De inkt zal tijdens het vullen goed zichtbaar zijn omdat de voorraad kamer doorzichtig is.. Vul deze ruimte dan voor maximaal 85% en plaats het dopje weer terug. Vul wel boven een keukendoekje, er kan een druppeltje inkt uit komen. Na het vullen plaats de patroon terug in de printer. Tijdens het vullen is de chip automatisch gereset. Daardoor ziet de printer een "nieuwe" en zal dan ook het inktniveau weer goed aangeven. U kunt nu gaan printen.

En het resultaat zal u verbazen, want ook met hervulbare inktpatronen print u de mooiste foto's en brieven en formulieren met uw Workfoce printer. Eenvoudiger zal het navullen niet worden. Dopje er af, inkt erin , dopje er in en printen maar weer.

U mag het geloven! Er zijn geen andere inktpatronen die zich eenvoudiger laten vullen
Dit is geschikt voor de:

WF-3620,
 , Workforce WF-7110DTW , Workforce WF-7620DTWF
, WF-7620 , Workforce WF-7210 DTW
, Workforce WF-7700 Series
, Workforce WF-3600 Series
, Workforce WF-7600 Series
, Workforce WF-7710 DWF
, Workforce WF-3620
, Workforce WF-7610DWF
, Workforce WF-7715 DWF
, Workforce WF-3620DWF
, Workforce WF-7615 DWF
, Workforce WF-7720 DTWF
, Workforce WF-3640DTWF
, Workforce WF-7620

Onze 112ink 27XL inktpatronen behoren tot de Top 10

Het nadeel met Epson printers is, dat als u in het weekend uw inktpatroon leeg heeft, en geen reserve in de kast heeft liggen,, uw Epson printer met geen mogelijkheid meer aan het printen is te krijgen. Epson printers zijn, zoals nu bekend is, niet te resetten. Een goede oplossing is om voor uw Epson printer altijd reserve inktpatronen op de plank te hebben. Alleen.... de originele inktpatronen zijn zo ontzettend duur.

Speciale navulinkt voor Epson 27XL inktpatronen

Navullen van deze inktpatronen is dan ook een goede en goedkope oplossing. Het navullen op zich is niet zo heel moeilijk. Maar ook weer bij Epson printers ligt het gevaar verscholen bij welke inkt u gebruikt. Epson printers zijn wat dat betreft ook heel "pietje precies" . De samenstelling van Epson inkten wijkt enorm af van andere types inkt zoals van (bijvoorbeeeld) Canon, Brother of HP. Wij hebben voor Epson speciale navulinkt, Navulinkt voor Epson in 2 soorten, Namelijk de goedkopere Dye inkt, en de duurdere DuraBrite compatible pigment inkten.

Chipresetter voor Epson Workforce printers met  27XL inktpatronen

Wilt u WorkForce inktpatronen navullen, dan heeft u voor Epson WF- printers een chipresetter nodig.  U doet niets met de printer. Met de resetter "reset" u de chip op de inktpatronen. De gegevens op de chip worden gewist en na het vullen denkt de printer dat u een hele nieuwe patroon heeft geplaatst. Dit is heel eenvoudig, iedereen kan het.

Deze producten zijn geschikt voor ALLE printers met 27XL inktpatronen o.a. de : WF-3620, , Workforce WF-7110DTW , WF-7620DTWF, WF-7620 , WF-7210 DTW, WF-7700 Series, WF-3600 Series, WF-7600 Series, WF-7710 DWF, WF-3620, WF-7610DWF, WF-7715 DWF, WF-3620DWF, WF-7615 DWF, WF-7720 DTWF, WF-3640DTWF, WF-7620