FAQ

FAQ - Frequently Asked Questions


Auto reset chip

Hervulbare inktpatronen zijn vaak uitgerust met een Auto Reset Chip. DAt is een chip waar de printer, tijdens het printen,  gegevens naar toe kan schrijven. Dit zijn meestal gegevens over hoeveel inkt er nog in moet zitten. Haalt u de inktpatroon uit de printer,bijvoorbeeld om hem te hervullen, dan zullen deze gegevens op de AUTO RESET CHIP weer gewist worden. Plaatst u na het vullen de inktpatroon weer in de printer dan zal de printer de inktpatroon zien als nieuwe inktpatroon en net als een nieuwe inktpatroon weer aangeven hoeveel inkt er in zit.

100% nieuwe compatible inktpatroon :

Deze inktpatroon is geen origineel product van de fabrikant van de printer, maar een hoge kwaliteit 100% nieuw inktpatroon (replica) gemaakt door de toonaangevende fabrikanten vervangender inktpatronen. Alle cartridges zijn individueel getest op bruikbaarheid. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar met een originele cartridge van de printerfabrikant.
 

Remanufactured inktpatroon :

Dit inktpatroon is geen origineel product van de fabrikant van de printer, maar een kwalitatief hoogwaardige, remanufactured inktpatroon vervaardigd door de toonaangevende fabrikanten vervangender inktpatronen.
Tijdens het recyclingproces worden oude, lege inktpatronen industrieel gereinigd, elektronisch gecontroleerd en opnieuw gevuld met een hoge kwaliteit inkt. Alle cartridges zijn individueel getest op bruikbaarheid. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar met een originele cartridge van de printerfabrikant.

GEEN OEM

OEM staat voor Original Equipment Manufacturer maar de naam OEM zegt niets over de kwaliteit.  Bijvoorbeeld een originele inktpatroon van Canon is OEM. Een namaak of hergebruikte inktpatroon van 112ink is GEEN OEM
GEEN OEM wil dan ook zeggen dat de producten  niet van de originele makers zijn.  Vaak worden deze producten met dezelfde kwaliteit verkocht zonder doosje of anders verpakt.

100% Nieuwe compatible toner cartridge :

Deze toner cartridge is geen origineel product van de fabrikant van de printer, maar een hoge kwaliteit 100% Nieuwe toner cartridge (replica) gemaakt door de toonaangevende fabrikanten vervangender toner cartridges. Elke cartridge wordt individueel getest op bruikbaarheid. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar met een originele cartridge van de printerfabrikant.
 

Remanufactured toner cartridge :

Deze toner cartridge is geen origineel product van de fabrikant van de printer, maar een hoge kwaliteit, remanufactured toner cartridge gemaakt door de toonaangevende fabrikanten vervangender toner cartridges.
Tijdens het recyclingproces worden oude, lege toner cartridges met nieuwe en herbruikbare onderdelen opgebouwd en opnieuw gevuld met tonerpoeder. Elke cartridge wordt individueel getest op bruikbaarheid. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar met een originele cartridge van de printerfabrikant.
 

100% Nieuwe kompatible OPC-Drum :

Deze drum is geen origineel product van de fabrikant van de printer, maar een hoge kwaliteit 100% Nieuwe OPC Drum (replica) gemaakt door de toonaangevende fabrikanten vervangender OPC Drumen. Alle drums zijn individueel getest op bruikbaarheid. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar met originele OPC-drum van de printer fabrikant.

Remanufactured OPC-Drum :

Deze drum cartridge is geen origineel product van de fabrikant van de printer, maar een hoge kwaliteit gereviseerde drumkit vervaardigd door de toonaangevende fabrikanten vervangender OPC drums.
Tijdens het recyclingproces worden oude, gebruikte drumeenheden door nieuwe alsook herbruikbare onderdelen herbouwd. Alle OPC Drumen worden individueel getest op bruikbaarheid. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar met een originele OPC-drum van de printerfabrikant.