Andere producten voor HP920(XL) kleur en zwart


HP932 HP933(XL) inktpatronen bescherming

HP932 HP933(XL) inktpatronen bescherming programma

Printers met de HP 932, 932 XL, HP 933, 933 XL Patronen zijn toegerust met het zogenaamde inktpatronen beschermings programma.

Dit houdt in dat inktpatronen gekoppeld worden aan een bepaalde printer. Doet u een inktpatroon in een printer, dan zal hij later niet gebruikt kunnen worden in een andere printer.
Standaard is dit beschermingsprogramma geactiveerd.

Dit kunt u echter uitschakelen of deactiveren. Dit kan via uw computer.
Ga hiervoor naar: Apparaten en Printers > Het dialoogmenu van uw printer met deze inktpatronen.
In dit menu kunt u bij het menu item Verkooppunten een link vinden naar de "Geschatte inktniveau" van uw printer.

De link "Geschatte inktniveau" opent vervolgens het functie menu van uw printer. Op het rechtse tabblad "HP beschermingsprogramma" staan de instellingen voor deze functie. Dit is standaard geactiveerd.
Dit houdt in dat nieuwe geplaatste inktpatronen aan de hand van hun serienummer aan uw printer gekoppeld worden. Deze informatie schrijft de printer naar de chip die zich op de inktpatroon bevindt.
Andere printers zullen deze koppeling herkennnen en zien dat deze patroon valt onder het Inktpatronen beschermingsprogramma.
Als dit op een inktpatroon is geactiveerd kan dit niet meer uitgeschakeld worden voor die inktpatroon. U dient echt voordat u een inktpatroon in uw printer plaatst deze bescherming uit te schakelen.

Bijzonderheden over de HP 932, 933 inktpatronen chip.
Tot nu is er geen mogelijkheido om de chip op de inktpatroon te resetten. Maar zoals bij bijna alle printers is de controle op het inktniveau met een klein beetje inspanning uit te schakelen of te overbruggen zodat het mogelijk is om ook met nagevulde inktpatronen te gaan printen. Dit heeft wel als consequentie dat u zelf moet blijven controleren of er nog wel voldoende inkt in de patroon zit.
Een ander optie is om de originele chip te vervangen met nieuwe huismerk chip. Dit heeft als voordeel dat het inktniveau weer betrouwbaar wordt weergegeven.


De invloed van de seriennummers op de HP 932, HP 933 inktpatronen
Zoals nu bekend is worden de serienummers van de laaste twee in de printer geplaatste inktpatronen in de printer opgeslagen.
Een leeg geprinte inktpatroon die voor de eerste keer gevuld is kan, na bevestigingen van de verschillende waarschuwingsmeldingen en foutmeldigen weer aan het printen komen. Dit kan zelfs nog een tweede keer als de inktpatroon voor de tweede keer is gevuld.
Bij een derde keer werd dezelfde inktpatroon geweigerd door de printer.

Wij raden u aan om dan of  een nieuwe originele inktpatroon te plaatsen of een andere nagevulde. Let er dan wel op voor u de patroon plaatst,  dat het inktpatronen beschermingsprogramma gedeactiveerd is. Zodat deze niet aan deze printer gekoppeld wordt. Mocht de al eerder gebruikte inktpatroon uit een andere printerk komen, controleer vooraf dat op de ander printer ook het beschermingsprogramma gedeactiveerd is, zodat gerecycled gebruik van de inktpatronen niet beperkt wordt.

Procédé voor continu gebruik van HP 932, 932 XL, HP 933, 933 XL inktpatronen

Het meest optimale is om over 3 sets leeg geprinte HP 932, 932 XL, HP 933, 933 XL inktpatronen te kunnen beschikken.
Nummer de inktpatronen per kleur en gebruik ze achter elkaar in de juiste nummervolgorde.
Dit zorgt er voor dat het eerste serienummer van een inktpatroon niet langer bewaard wordt in de printer als de derde inktpatroon geplaats wordt. Op deze wijze is het mogelijk om gebruik te kunnen blijven maken van alle drie de patronen.

De inhoud van de vervangende HP932 / 933 XL inktpatronen; is ook nog eens stuk hoger dan de originele XL versies van de HP inktpatronen.

Goed en goedkoop.

Daarom koopt u deze XL 112ink inktpatronen ook met 100% werkings garantie.
(Compatible met HP OEM: CN053AE CN054AE CN055AE CN056AE)
De 112ink HP932 / 933 XL inktpatronen  zijn ook geschikt voor:

OfficeJet 6700 Premium e-AiO , OfficeJet 7610 , OfficeJet 6100 ePrinter , OfficeJet 7110 wide format , OfficeJet 7610 wide format , OfficeJet 6600 e-AiO , OfficeJet 7110WF , OfficeJet 7612 , OfficeJet 6600 e-All-in-One , OfficeJet 7510 WF , OfficeJet 7612 wide format , OfficeJet 6700 Premium , OfficeJet 7600 Series