Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

  • Hervulbare HP953XL inktpatronen

Hervulbare HP953XL inktpatronen met continu chip.

Een complete set hervulbare HP953XL inktpatronen met continu chip. 

Zo simpel is het echt

Dopje eruit. Inkt er in en printen met de hervulbare HP953XL inktpatronen

LET OP!! Schakel de auto firmware updates voor uw printer UIT.


Wat zit er in de verpakking!

  • 4 x hervulbare HP953XL inktpatronen.
  • inktpatronen zijn voorzien van continu chip

De hervulbare HP953XL inktpatronen worden leeg geleverd en zijn voorzien van een continu chip. (lees onder over de continu chip). Voor een goed resultaat raden we u aan onze inkt te gebruiken. Dit om grote problemen met uw printkoppen te voorkomen. Het is de combinatie van de hervulbare HP953XL inktpatroon, inkt en service dat zorgt voor een groter succes op lange termijn.


Combinatie pakket!

U kunt kiezen voor alleen de hervulbare inktpatronen. Maar u kunt ook kiezen voor een set hervulbare met speciale navul inkt.

  • Set hervulbare inktpatronen met navul inkt 4x100ml (meerprijs € 24.95)

Hervulbare inktpatronen met continu chip!

Een continu chip wordt alleen gebruikt om de hervulbare inktpatroon door de printer te laten herkennen. Het is belangrijk dat hervulbare inktpatronen met continu chip niet leeg geprint worden. Als de inktpatroon nog voor 20% tot 25% vols is moet hij opnieuw gevuld worden tot maximaal 85%. En niet alleen de eerste keer maar elke keer. De printer zal dan zonder problemen door printen.
UITLEG!
Als de printer aangeeft (na de eerste keer gebruiken) dat een of meer patronen nog ongeveer 20% inkt heeft, dan kunt u ze uit de printer halen om te vullen. Na het vullen zal de continu chip er voor zorgen dat u zonder problemen verder kunt printen. Uw printer zal echter niet langer aangeven of en hoeveel inkt er in zit.

Heeft u vergeten om de inktpatronen uit de printer te halen na dat het inktniveau is gedaald naar 20% of lager, dan werkt deze voorgaand uitgelegde werkwijze niet.
In dit geval dient u de inktpatronen leeg te printen. Als de inktpatroon of 1 inktpatroon leeg is, dan vervang de lege hervulbare inktpatroon HP953XL door een andere HP953XL inktpatroon. Dit hoeft geen hervulbare te zijn. Gebruik een originele of een huismerk inktpatroon die u bewaard heeft. De printer zal dan deze inktpatroon als nieuw registreren en willen gaan printen. Maar de printer komt al snel tot de conclusie dat er t geen inkt in zit. U kunt dan deze lege inktpatroon weer vervangen door de hervulbare. De printer zal dan de hervulbare weer als nieuw herkennen en weer gewoon door gaan met printen.


De hervulbare HP953XL inktpatronen zijn geschikt voor:

HP OfficeJet Pro 7720 Grootformaat All-in-One Printer , HP OfficeJet 7740 Grootformaat Alle-in-Een , HP OfficeJet Pro 8210 All-in-One Printer , HP OfficeJet Pro 8710 All-in-One Printer , HP OfficeJet Pro 8720 All-in-One Printer , HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One Printer

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hervulbare HP953XL inktpatronen

  • € 79,95

  • Excl. BTW: € 66,07

Beschikbare opties:


Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

  • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

  • DHL € 5.95
  • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker