Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

 • Epson 202XL hervulbare inktpatronen

Epson 202XL (huismerk) hervulbare inktpatronen met ARC chip  .

Hervulbare Epson 202XL inktpatronen met Auto Reset Chip.

Geschikt voor Epson Expression Premium printers.


Omschrijving:

 • Geen OEM
 • Artnr: HIP-202XL
 • Kleur: 5 stuks voor de zwarte en de kleuren
 • Type: hervulbare 202XL inktpatronen
 • Chip: ARC chip
 • Geschikt voor: XP-6000,XP-6005,XP-6100,XP-6105

Zo simpel is het echt. Dopje eruit, inkt er in, dopje er weer in en printen maar weer.

U bespaart echt enorm op uw printkosten als u in uw printer hervulbare 202XL inktpatronen gaat gebruiken.

En u heeft nooit meer de inkt op in het weekend!
Snel even de inktpatronen vullen en u kunt weer verder. Dit is echt stukken eenvoudiger als het navullen van originele inktpatronen.

Dit zijn nieuwe navulbare/hervulbare 202XL inktpatronen met auto reset chip, te gebruiken als vervanger voor de Epson 202XL patronen.


ARC chip = Auto Reset Chip

De ARC chip worden automatisch gereset. Als u de hervulbare 202XL inktpatroon uit de printer haalt om hem te vullen, zullen de gegevens (die de printer er tijdens het printen naar toe geschreven heeft) automatisch gewist worden.
Als vervolgens na het vullen de inktpatroon weer terug in de printer plaatst, zal de printer de inktpatroon herkennen als nieuw en weer gewoon gaan printen. Ook als u de inktpatroon voor een tweede of volgende keer wilt vullen wacht met hervullen wel tot de printer aangeeft dat de inktpatroon leeg is.

LET OP! Werkt uw printer goed? Schakel dan de automatische updates voor uw printer uit. Met de automatische updates wordt vaak gecontroleerd of u print met NIET originele inktpatronen. En de update zorgt er voor dat uw printer niet langer wil printen met goedkopere niet originele producten.!!


Hervulbare 202XL inktpatronen voor Epson Expression Premium printers met ARC chip

Het is met elke patroon of printer belangrijk dat u met enige regelmaat print. Met name als uw printer op een warme plaats staat (veel in de zon, of boven de verwarming). Inkt bestaat voor het grootste gedeelte uit water, en helaas heeft water de eigenschap te verdampen bij hogere temperaturen.

Ook bij inkt is dan het probleem dat het water in de inkt verdampt. Dit zal niet zo sterk gebeuren in een inktpatroon, maar met de printkoppen is dat een ander verhaal. Als u de inktpatroon in de printer heeft geplaatst en de inkt naar de printkop stroomt dan zal de inkt in de printkop kunnen verdampen. Het gevolg kan zijn dat een printkop op deze manier verstopt raakt.

Laat altijd stroom op de printer als u niet hoeft te printen. Als u niet hoeft te printen en u zet uw printer op stand by, dan wordt de printkop door middel van een afsluiter afgeschermd voor lucht. Hierdoor kan er geen inkt opdrogen in de printkop. Haalt u de stroom van de printer, dan zal de afsluiter niet werken. De inkt kan verdampen, en uw printkop zal eerder verstopt raken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Epson 202XL hervulbare inktpatronen

 • € 44,95

 • Excl. BTW: € 37,15

Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

 • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

 • DHL € 5.95
 • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker