Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

  • Hervulbare 502XL inktpatronen met ARC chip
Voor: XP-5100, XP-5105, XP-5115, WF-2865, WF-2860, WF-2800 series

Hervulbare 502XL inktpatronen met ARC chip.

Bespaar ook enorm op printkosten. Gebruik hervulbare 502XL inktpatronen met ARC!

Zo simpel is het echt. Dopje eruit, inkt er in, dopje er weer in en printen maar weer.

Door de ARC chip zal de printer de inktpatronen na het vullen zien als nieuwe nog niet eerdere gebruikte inktpatronen. En zal ook het inktniveau weergeven.

Specificaties:

  • Artnr: HIP-502XL
  • Kleur: 4 stuks voor de zwarte en de kleuren
  • Type: hervulbare 502XL inktpatronen
  • Chip: ARC chip (auto reset chip)
  • Geschikt voor: XP-5100, XP-5105, XP-5115, WF-2865, WF-2860,WF-2800 series

En u heeft nooit meer de inkt op in het weekend!
Snel even de inktpatronen vullen en u kunt weer verder. Dit is echt stukken eenvoudiger als het navullen van originele inktpatronen.

Dit zijn huismerk producten..White label. Geen origineel Epson product

Combinatie pakket

  • De set hervulbare inktpatronen met set inkt 4x50ml meerprijs € 15.95
  • De set hervulbare inktpatronen met set inkt 4x100ml meerprijs € 23.95

Dit zijn nieuwe navulbare/hervulbare 502XL inktpatronen met auto reset chip, te gebruiken als vervanger voor de Epson 502XL patronen.

ARC chip =Auto Reset Chip.
De ARC chip worden automatisch gereset. Als u de hervulbare 502XL inktpatroon uit de printer haalt om hem te vullen, zullen de gegevens (die de printer er tijdens het printen naar toe geschreven heeft) automatisch gewist worden.
Als vervolgens na het vullen de inktpatroon weer terug in de printer plaatst, zal de printer de inktpatroon herkennen als nieuw en weer gewoon gaan printen. Ook als u de inktpatroon voor een tweede of volgende keer wilt vullen wacht met hervullen wel tot de printer aangeeft dat de inktpatroon leeg is.

LET OP! Werkt uw printer goed? Schakel dan de automatische updates voor uw printer uit. Met de automatische updates wordt vaak gecontroleerd of u print met NIET originele inktpatronen. En de update zorgt er voor dat uw printer niet langer wil printen met goedkopere niet originele producten.!!

Hervulbare 502XL inktpatronen voor Epson Expression Home XP- en Workforce WF- met ARC chip

Het is met elke patroon of printer belangrijk dat u met enige regelmaat print. Met name als uw printer op een warme plaats staat (veel in de zon, of boven de verwarming). Inkt bestaat voor het grootste gedeelte uit water, en helaas heeft water de eigenschap te verdampen bij hogere temperaturen.

Ook bij inkt is dan het probleem dat het water in de inkt verdampt. Dit zal niet zo sterk gebeuren in een inktpatroon, maar met de printkoppen is dat een ander verhaal. Als u de inktpatroon in de printer heeft geplaatst en de inkt naar de printkop stroomt dan zal de inkt in de printkop kunnen verdampen. Het gevolg kan zijn dat een printkop op deze manier verstopt raakt.

Laat altijd stroom op de printer als u niet hoeft te printen. Als u niet hoeft te printen en u zet uw printer op standby, dan wordt de printkop door middel van een afsluiter afgeschermd voor lucht. Hierdoor kan er geen inkt opdrogen in de printkop. Haalt u de stroom van de printer, dan zal de afsluiter niet werken. De inkt kan verdampen, en uw printkop zal eerder verstopt raken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hervulbare 502XL inktpatronen met ARC chip

  • € 49,95

  • Excl. BTW: € 41,28

Beschikbare opties: