Navulinkt, handleiding, en chipresetter voor Epson 502XL inktpatronen

 • Hervulbare Epson 502XL inktpatronen

Hervulbare Epson 502XL inktpatronen met ARC chip. 

112ink hervulbare 502XL inktpatronen met Auto Reset Chip!

(geen oem. Betekend niet door Epson gemaakt)

Met hervulbare Epson 502XL inktpatronen bespaart u ook enorm op de printkosten.

En gebruik van de 502XL hervulbare inktpatronen voor Epson is heel erg simpel.. Iedereen kan het... Want!

Zo simpel is het echt. Dopje eruit, inkt er in, dopje er in en printen.


Specificaties:

 • Artnr: HIP-502XL
 • Kleur: 4 stuks voor de zwarte en de kleuren
 • Type: hervulbare 502XL inktpatronen
 • Chip: ARC chip (auto reset chip)
 • Geschikt voor: XP-5100, XP-5105, XP-5115, WF-2865, WF-2860,WF-2800 series
 • Dit zijn huismerk producten..White label. Geen origineel Epson product

Wat is ARC

ARC chip =Auto Reset Chip.

De ARC chip worden automatisch gereset. Als u de hervulbare 502XL inktpatroon uit de printer haalt om hem te vullen, zullen de gegevens (die de printer er tijdens het printen naar toe geschreven heeft) automatisch gewist worden.
Als vervolgens na het vullen de inktpatroon weer terug in de printer plaatst, zal de printer de inktpatroon herkennen als nieuw en weer gewoon gaan printen. Ook als u de inktpatroon voor een tweede of volgende keer wilt vullen wacht met hervullen wel tot de printer aangeeft dat de inktpatroon leeg is.


Geschikt voor de 502XL printers:

Epson Expression Home XP-5100, Epson Expression Home XP-5105, Epson Workforce WF 2860, Epson Workforce WF 2860 DWF, Epson Workforce WF 2860 TD, Epson Workforce WF 2865, Epson Workforce WF 2865 DWF, Epson Workforce WF 2865 DWF


Combinatie pakket

 • De set hervulbare inktpatronen met set inkt 4x50ml meerprijs € 15.95
 • De set hervulbare inktpatronen met set inkt 4x100ml meerprijs € 23.95

Belangrijk Zet software updates voor uw printer uit!

Dit zijn nieuwe hervulbare 502XL inktpatronen met auto reset chip, te gebruiken als vervanger voor de Epson 502XL patronen.

LET OP! Werkt uw printer goed? Schakel dan de automatische updates voor uw printer uit. Met de automatische updates wordt vaak gecontroleerd of u print met NIET originele inktpatronen. En de update zorgt er voor dat uw printer niet langer wil printen met goedkopere niet originele producten.!!

Hervulbare 502XL inktpatronen voor Epson Expression Home XP- en Workforce WF- met ARC chip


Tips voor een goed werkende printer

Het is met elke patroon of printer belangrijk dat u met enige regelmaat print. Met name als uw printer op een warme plaats staat (veel in de zon, of boven de verwarming). Inkt bestaat voor het grootste gedeelte uit water, en helaas heeft water de eigenschap te verdampen bij hogere temperaturen.

Ook bij inkt is dan het probleem dat het water in de inkt verdampt. Dit zal niet zo sterk gebeuren in een inktpatroon, maar met de printkoppen is dat een ander verhaal. Als u de inktpatroon in de printer heeft geplaatst en de inkt naar de printkop stroomt dan zal de inkt in de printkop kunnen verdampen. Het gevolg kan zijn dat een printkop op deze manier verstopt raakt.

Laat altijd stroom op de printer als u niet hoeft te printen. Als u niet hoeft te printen en u zet uw printer op standby, dan wordt de printkop door middel van een afsluiter afgeschermd voor lucht. Hierdoor kan er geen inkt opdrogen in de printkop. Haalt u de stroom van de printer, dan zal de afsluiter niet werken. De inkt kan verdampen, en uw printkop zal eerder verstopt raken.

Geschikt voor!
Geschikt voor: Geschikt voor de 502XL printers: Expression Home XP-5100, Expression Home XP-5105, Workforce WF 2860, Workforce WF 2860 DWF, Workforce WF 2860 TD, Workforce WF 2865, Workforce WF 2865 DWF, Workforce WF 2865 DWF

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hervulbare Epson 502XL inktpatronen

 • € 49,95

 • Excl. BTW: € 41,28

Beschikbare opties:


Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

 • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

 • DHL € 5.95
 • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker

Deze huismerk producten voor 502XL zijn onder andere geschikt voor:

Epson Expression Home XP-5100, Epson Expression Home XP-5105, Epson Expression Home XP-5115, Epson Workforce WF-2800 Series, Epson Workforce WF-2860DWF, Epson Workforce WF-2865DWF,

De inktpatroon zijn volledig getest onder de strengste kwaliteits eisen van ISO9001 en ISO14001

Spreek uit als: 'oo-ee-em', of 'oo-ie-em'. Geen OEM is de afkorting van ' Not Original Equipment Manufacturers'. Deze Engelse term slaat op fabrikanten van inktpatroon die in een printer zijn geplaatst die niet door de printer fabricant zelf zijn gemaakt. Vaak zijn deze Geen OEM-versies van de inktpatroon goedkoper, omdat er geen extra's zoals verpakkingen bij worden geleverd. Vaak is de kwaliteit van deze "GEEN OEM" inktpatroon net zo goed, soms zelfs beter als die van de door de printerfabricant geleverde patronen. Gebruik van GEEN OEM inktpatroon heeft geen invloed op de garantie van uw printer. Een printerfabricant kan u niet verplichten om in uw printer altijd dezelfde door de printerfabricant gemaakte inktpatroon te gaan gebruiken. Dit zou te vergelijken zijn met dat als u een auto koopt van een bepaals merk, u nooit eens de benzine van een ander merk zou mogen tanken.