Navulinkt, navul handleiding, en refill tools voor Epson 26XL inktpatronen

Navulhandleiding Epson 26(XL) inktpatronen

Navulhandleiding voor Epson 26(xl) inktpatronen

Het is belangrijk dat u deze inktpatronen niet helemaal leeg print.

Geeft de printer aan dat de inktpatroon nog voor 10% vol is. Ga dan niet verder printen maar begin na te vullen.

Allereerst moet u de chip resetten.

De chipresetter voor deze inktpatronen vindt u hier.

Zet de inktpatroon met de chip tegen de puntjes op de  resetter. Als de juiste plaats is gevonden dan zal de resetter eerst nog knipperen en na een paar seconden constant het ledje laten branden...

Kijk eerst hoeveel inkt er in de inktpatroon kan.,

Hieronder ziet u een onderaan de pagina in het schema.schema

 Vul de spuit met de hoeveelheid inkt die u nodig heeft om te vullen.

Zet de inktpatroon met de uitstroom opening naar boven op een plaats waar een druppel inkt geen probleem is., Doe er eventueel een tissue of een stukje closet of keukenpapier onder.

Druppel vervolgens de inkt in de spons die u ziet in de uitstroom opening.. Druk de naald niet in de spons

Druppel net zo lang tot de spons helemaal vochtig blijft. En er inkt op blijft staan. Is dit zo dan druk nog even aan de zijkanten van de inktpatroon zodat de nog aanwezige lucht er een klein beetje kan worden uit gedrukt. Als de inktpatroon niet helemaal leeg was dan  zal er een klein beetje inkt in de spuit blijven zitten. Deze kunt u terug doen in het flesje. Was de inktpatroon helemaal leeg, dan kan het zijn dat u nog een klein beetje extra uit het flesje kunt halen en in de spons kunt druppelen tot de spons vochtig blijft.

Bent u verder klaar met vullen, draai dan de patroon om zodat de uitstroom opening naar beneden komt te staan. Leg er een tissue onder en laat de patroon een aantal seconden uitlekken. Is het lekken over, plaats dan de inktpatroon terug in de printer. Als de chip is gereset zal de printer een nieuwe herkennen en ook normaal gaan printen.

De kleuren voor de 26XL hoeveelheden zijn gelijk aan die van de 24XL

Vul hoeveelheden Epson 24 Epson 26
T2422 - Cyan 4,6 ml T2611 - Photo Black 4,7 ml
T2425 - Light Cyan 5,1 ml T2612 - Cyan 4,5 ml
T2423 - Magenta 4,6 ml T2613 - Magenta 4,5 ml
T2426 - Light Magenta 5,1 ml T2614 - Yellow 4,5 ml
T2424 - Yellow 4,6 ml T2631 - Photo Black XL 8,7 ml
T2432 - Cyan XL 8,7 ml T2632 - Cyan XL 9,7 ml
T2435 - Light Cyan XL 9,8 ml T2633 - Magenta XL 9,7 ml
T2433 - Magenta XL 8,7 ml T2634 - Yellow XL 9,7 ml
T2436 - Light Magenta XL 9,8 ml T2434 - Yellow XL 8,7 ml
26XL Black (dikke zwarte) 25 tot 30ml

Hervulbare inktpatronen zijn eenvoudig in gebruik en simpel te vullen. De hervulbare inktpatronen hebben 2 openingen waar u op moet letten. 1 opening is om de inkt in te vullen. en de 2e opening is om de inktpatroon tijdens het printen te ontluchten. Heeft uw originele inktpatroon een chip? Dan is (mits anders vermeld) de hervulbare inktpatroon voorzien van een (ARC) Auto Reset Chip. Auto reset wil zeggen dat de inktpatroon automatisch wordt gereset als u de inktpatroon uit de printer haalt. De hervulbare inktpatronen zijn geen Epson OEM. Deze inktpatronen worden niet door Epson gemaakt of gebruik wordt niet aanbevolen. De gebruikte namen zijn slechts ter illustratie en zijn van de rechtmatige eigenaren.

Onze huismerk inktpatronen behoren tot de Top 10 kwaliteit inktpatronen

Huismerk inktpatronen (Geen OEM)  voor Epson printers, zijn allemaal nieuwe inktpatronen.Op de inktpatronen zit een nieuwe chip, daardoor geeft de printer precies aan hoeveel inkt er nog in de inktpatroon moet zitten. De inktpatronen zijn kant en klaar voor gebruik. U hoeft de inktpatronen alleen maar uit de verpakking te halen en in de printer en printen maar weer.Bij Epson printers wordt wel aanbevolen om voordat u de inktpatronen in de printer plaatst, maar na dat u de oude lege inktpatronen uit de printer heeft gehaald even voor een minuut de stekker van de stroom uit het stopcontact haalt. Waar is dit voor? Heeft u wel eens gehad dat uw Epson printer, na het plaatsen van een nieuwe inktpatroon toch aangeeft dat de inktpatroon bijna leeg is. Epson slaat veel gegevens over de inktpatroon op in het geheugen van de printer, Als u de stroom van de printer haalt dan loopt dit geheugen langzaam, binnen een minuut leeg. Als u na een minuut of zo de stroom er weer op zet, dan zal de printer zich opnieuw initialiseren. Er staan dan geen gegevens van de oude inktpatroon meer in het geheugen, en de printer zal dan ook de oude en de nieuwe inktpatronen niet door elkaar halen.

De huismerk inktpatronen hebben ongeveer dezelfde vorm en passen precies op de plaats waar de originele inktpatronen in horen. Huismerk inktpatronen bevatten vaak veel meer inkt dan originele inktpatronen. Naast onze huismerk inktpatronen voor Epson 26xl vindt u op deze pagina ook hervulbare inktpatronen. Epson 26XL hervulbare inktpatronen met auto reset chip! Gebruik van Hervulbare inktpatronen is heel eenvoudig, Her voordeel is dat u nooit meer nieuwe inktpatronen hoeft te kopen.

GEEN OEM

Geen OEM wil zeggen dat de inktpatronen of inkt, in ieder geval het product, niet door de printerfabricant Epson zijn gemaakt,

Deze producten zijn geschikt voor o.a.

Expression Premium XP-510 , XP-610 Series , XP-710 , XP-520 , XP-615 , XP-720 , XP-600 , XP-800 , XP-600 Series , XP-620 Series , XP-810 , XP-605 , XP-625 , XP-820 , XP-700