Andere producten voor HP934XL en HP935XL zwart en kleur


Navulhandleiding voor HP934XL en HP935XL inktpatronen

Navulhandleiding voor HP934XL HP935XL  inktpatronen

Deze handleiding kunt u ook gebruiken voor het navullen van de andere kleuren van de HP934/935XL.

U dient uiteraard voor het vullen te zorgen dat er een plek is om te vullen waar een druppeltje inkt geen problemen geeft, spullen dienen naar uw behoeven afgedekt te zijn, en handschoentjes zijn aangetrokken.
Verder dient u uiteraard buiten bereik van kinderen te vullen en de spullen buiten bereik te bewaren.

1e plak de onderkant waar de inkt uit komt goed af. Gebruik eventueel het bij aankoop meegeleverde afsluitdopje in combinatie met (aluminium) plakband of gewoon plastic.

2e Verwijder het etiket van de bovenkant en druk het plastic bolletje in de cartridge of probeer dit plastic bolletje met een schroef te verwijderen

3e Tijdens het vullen houd u de cartridge in een hoek zoals op de afbeelding hieronder.
(in het schotje tussen de spons en de inktruimte zit aan de onderkant een opening zodat er tussen de 2 ruimtes de wet op de communicerende vaten van toepassing is)
Navulhandleiding hp920XL inktpatronen
4e Vul de grote zwarte cartridge nu met de aangekocht inkt.
Vul de spuit met maximaal inkt en spuit deze langzaam via het gemaakte gaatje vol. U zult zien dat u zeker 2x de spuit moet vullen om de cartridge vol te krijgen.

Loopt er tijdens het vullen aan de onderkant inkt uit, dan heeft u de opening niet goed afgeplakt

Doe af en toe de cartridge een beetje minder scheef zodat de inkt goed naar de spons kan lopen. Vul tot de inkt in het reservoir niet langer zakt, en zuig dan een klein beetje inkt terug in de spuit.
5e Leg de spuit weg, en sluit het gemaakte gaatje weer af met of een afsluitdopje of met een
;
6e; Haal vervolgens de aangebrachte plakband en afsluitdopje van de uitstroomopening waar de inkt uit dient te
komen.
7e Zet de cartridges een tijdje op een tissue of doekje, zodat overtollige inkt de kans krijgt om er uit te stromen, en u geen geknoei krijgt in uw printer.

8e Plaats nadien de cartridge terug in de printer. U zult wederom de melding krijgen dat de inktpatroon leeg is.

Op de HP920XL cartridges is een elektronische counter(teller) geplaatst op de kleine computerchip.

Het aantal in de counter is op een hoog aantal afdrukken afgesteld.

Deze teller telt dit aantal elke keer af als de inktpatroon wordt gebruikt voor het maken van een afdruk.


Uiteindelijk zal de de teller op nul uitkomen. Op dat punt zal een “error message” /foutmelding vertoond worden.
Deze foutmelding kunt u weg klikken door op “Ok”te klikken.
Dit heeft echter wel tot gevoltg dat het inktlevel van deze inktpatroon niet meer zal worden weergegeven. En dat de printer niet langer aangeeft of een inktpatroon leeg is.

Op sommige printers kunt u de verschillende “errors” en verschillende waarschuwingen simpel door te klikken doen verdwijnen. De printer moet dan weer gewoon door printen.
LET er wel op dat u dit ook weer moet doen als er vervolgens andere inktpatronen leeg zijn en worden nagevuld. U dient dan wel zelf teblijven controleren hoe het inktniveau is

Op enkele HP printers dient u de RESUME of RESET knop ongeveer 10-15 seconden in gedrukt te houden. Hierdoor wordt dan de printer gereset en zal deze ook met hergevulde cartridges gaan printen.
Navulhandleiding hp920XL  zwart en kleuren inktpatronen

Goedkope HP934XL en HP935XL inktpatronen al vanaf 3 euro

Onze huismerk HP inktpatronen koopt u uiteraard ook met 100% garantie. Onze XL inktpatronen voor zwart of kleur behoren tot de beste alternatieve inktpatronen voor HP printers. Dit geldt ook voor de huismerk inktpatronen voor HP934XL en HP935XL. De inktpatronen werken net zoals de dure van HP. Maar hebben veel meer inkt en zijn ook enorm veel goedkoper Onze huismerk HP934XL en HP935XL inktpatronen voor HP printers, zijn voor het overgrote deel 100% nieuw.

De inktpatronen voor HP934XL en HP935XL zijn kant en klaar voor gebruik. Vol met inkt en met een nieuwe chip. De printer zal de inktpatronen dan ook als nieuwe herkennen, en gewoon gaan printen. U hoeft met deze inktpatronen aan uw printer niets te resetten, af te plakken of andere vreemde dingen uit te halen om de printer aan het printen te krijgen

De HP934XL en HP935XL inktpatronen, navulsets inkt, flessen inkt en refill tools zijn geschikt voor:

HP OfficeJet 6800 Series,6812,OfficeJet 6815,OfficeJet 6820,OfficeJet 6825,OfficeJet Pro 6230,OfficeJet Pro 6800 Series,OfficeJet Pro 6830,OfficeJet Pro 6835 , OfficeJet 6800 Series, Pro 6230, OfficeJet 6812 , Pro 6230 e-AiO , OfficeJet 6815, Pro 6830 e-AiO , OfficeJet 6820 , Pro 6235, Pro 6830 Series , OfficeJet 6822 , Pro 6239, Pro 6835 , OfficeJet 6825,Pro 6800, Pro 6200 Series,Pro 6800 Series

Disclaimer! Dit is geen origineel HP product, De genoemde namen zijn slechts voor herkenning en ter beoordeling voor compatibliliteit.

De genoemde namen zijn eigendom van de rechtmatige eigenaren en hebben niks te doen met 112ink Nederland.