Andere producten voor PGI-570 en CLI-571(XL) inktpatronen


Navulhandleiding PGI570 en CLI571 XL versie

Navulhandleiding voor het vullen van Canon PGI570XL en CLI571XL inktpatronen

Lees ook de Canon printer resethandleiding.

Wilt u een kleine versie (setup versie) PGI570 en CLI571 navullen? Klik dan hier

Heeft u nieuwe chip voor deze inktpatronen? Plaats de nieuwe chip voor dat u de inktpatroon gaat vullen.

Heeft u originele inktpatronen? U kunt de chip resetten met onze resetter

Boor een gaatje zoals op onderstaande afbeeelding is aangegeven. Gebruik hiervoor een 2-3mm boortje. Het gaatje moet alleen in het plastic omhulsel gemaakt worden. Als u door het plastic bent komt u op een spons. Daar moet u niet doorheen boren
PGI570 en CLI571 hervullen waar moet ik boren
In het navul pakket vindt u spuiten en naalden. Plaats de naald op de spuit en vul de spuit met de inkt. Als u dat gedaan heeft dan kunt u de naald van de spuit halen en deze in het gemaakte gaatje doen. De naald moet helemaal door de spons en naar de inkt voorraad kamer.(zie afb.) Tussen de kamer met de spons en de inktvoorraadkamer zit een schot. Er is alleen aan de onderkant een kleine opening. Met een beetje proberen kunt u de punt van de naald door deze opening drukken
Hoe moet u PGI570 en CLI571 hervullen met inkt
Navul handleiding PGI570 en CLI571
Plaats na het op de juiste plaats zetten van de naald, de spuit op de naald en spuit de inkt in de  inkt voorraadkamer. Let er op dat u  tijdens dit spuiten de inktpatroon een klein beetje scheef houd zodanig dat er een bubbelje lucht in de inktvoorraadkamer blijft. Zoals op afbeelding 3 kunt u via het venster de naald zien zitten in de inktvoorraadkamer. Vul met geduld en overleg. Is de inktvoorraadkamer vol dan kunt u nog een klein beetje inkt  blijven spuiten, zodat ook de spons inkt bevat.
Als u klaar bent, verwijder de naald uit de inktpatroon en zet de inktpatroon met de uitstroomopening naar beneden op een paar velletjes closetpapier of tissues. De inkt die er te veel in zit zal er nu uitlopen. Komt er geen inkt meer uit , dan is de inktpatroon klaar voor gebruik. Laat de inktpatroon voor alle zekerheid nog een paar minuten staan. Het boorgaatje dat u gemaakt heeft hoeft NIET te worden afgesloten. 
Hoe moet u PGI570 en CLI571 hervullen
PGI570 en CLI571 hervullen naald in de inktpatroon
Maak het gereedschap schoon en laat een schone werkplek achter.
Heeft  u de inktpatroon gevuld en heeft u GEEN nieuwe chip, volg dan de reset handleiding op.
Uitleg!
Canon printers zijn zo ingesteld dat als een inktpatroon leeg is, de Canon printer niet meer gaat printen. Want printen met lege inktpatronen is heel slecht voor uw printer.. Als u een inktpatroon gevuld heeft weet de printer dat natuurlijk niet. Want toen u de inktpatroon leeg printe, heeft de printer dit naar de chip geschreven. Plaatst u de hergevulde inktpatroon in de printer en plaats u deze inktpatroon terug in de printer dan zal de printer als eerste weer de op de inktpatroon aanwezige chip gaan uitlezen. Hij  zal dan lezen dat de inktpatroon leeg is. En zal niet gaan printen. De printer weer namelijk niet dat u ondertussen nieuwe inkt in de inktpatroon gedaan heeft. Hiervoor gebruikt u een reset. Als u de printer gaat resetten gaat u eigenlijk de printer vertellen dat hij ook met lege inktpatronen mag printen

Als u de gevulde inktpatroon in de printer heeft gedaan, dan gaat u naar uw computer en gaat een document of afbeelding afdrukken. U krijgt vervolgens de melding op het scherm dat een of meerdere inktpatronen leeg zijn  en vervangen moeten worden.

  1. Laat deze  melding op het computer scherm staan en ga naar uw printer.
  2. Op de printer zit een knopje met een pictogram met een (in het oranje) rondje met een opdekop driehoekje
  3. Druk en houd dit knopje ingedrukt. Zolang tot er beweging uit de printer komt of tot de melding op uw computerscherm verdwijnt
  4. Heeft u meerdere inktpatronen gevuld en geplaatst.!!?? Dan zult u bovenstaand EENMALIG voor elke inktpatroon moeten doorvoeren.
  5. Controleer wel elke keer voor u gaat printen of er genoeg inkt in de inktpatroon zit.

    Want zoals u al heeft kunnen lezen, printen met een lege inktpatroon is heel slecht voor uw printer

Onze PGI-570XL en CLI-571XL huismerk inktpatronen behoren tot de Top 10 kwaliteit inktpatronen in Nederland.

Gebruik van deze inktpatronen heeft geen invloed op de garantie van uw printer.
Er zit een chip op de inktpatronen, waardoor de printer aangeeft dat er een inktpatroon in zit en ook hoeveel inkt er nog in moet zitten.
Huismerk inktpatronen zitten niet in een doosje, De inktpatronen zijn apart verpakt in een plastic zakje. De huismerk inktpatronen werken net zo, alsof u originele inktpatronen in uw printer heeft. De printer hoeft met deze inktpatronen NIET gereset te worden, De inktpatronen werken op dezelfde manier als de dure originele Canon inktpatronen.

Wireless printen vanaf elke plek

Printen vanaf smartphones en tablets was nog nooit zo eenvoudig, dankzij de gratis Canon PRINT inkjet/SELPHY-app voor iPhone, iPod, iPad of Android-smartphones en -tablets.
De gratis app is te downloaden in de App Store en Google Play

Canon PRINT inkjet/SELPHY-app voor iPhoneCanon PRINT inkjet/SELPHY-app voor Android-smartphones en -tablets

Hervulbare PGI-570XL en CLI-571XL zijn lege inktpatronen.

U moet de set thuis zelf vullen. Let er wel op dat u voor uw printer geschikte inkt in de hervulbare inktpatronen vult. De moderne printers hebben zulke fijne printkoppen, dat een goedkope universele inkt van bijvoorbeeld de Blokker, of Aldi, rampzalige gevolgen kan hebben voor de afdrukken in uw printer. Een printkop is heel snel beschadigd, en vervangen kost vaak meer dan een nieuwe printer.

Huismerk PGI-570XL en CLI-571XL inktpatronen zijn geschikt voor o.a.

Canon Pixma MG5700 Series, Pixma MG7750 Series, Pixma TS 6050 Series, Pixma MG5750, Pixma MG7751, Pixma TS 6051, Pixma MG5750 Series, Pixma MG7751 White, Pixma TS 6052, Pixma MG5751, Pixma MG7752, Pixma TS 8000 Series, Pixma MG5752, Pixma MG7753, Pixma TS 8050, Pixma MG5753, Pixma TS 5000 Series, Pixma TS 8050 Series, Pixma MG6800 Series, Pixma TS 5050, Pixma TS 8051, Pixma MG6850, Pixma TS 5050 Series, Pixma TS 8052, Pixma MG6850 Series, Pixma TS 5051, Pixma TS 8053, Pixma MG6851, Pixma TS 5052, Pixma TS 9000 Series, Pixma MG6852, Pixma TS 5053, Pixma TS 9050, Pixma MG6853, Pixma TS 5055, Pixma TS 9050 Series, Pixma MG7700 Series, Pixma TS 6000 Series, Pixma TS 9055, Pixma MG7750, Pixma TS 6050