Andere producten voor PGI-570 en CLI-571(XL) inktpatronen


Navulhandleiding PGI570 / CLI571 setup versie

Navulhandleiding voor Canon PGI570 / CLI571 setup versie.

Canon heeft 2 versies inktpatronen uit gebracht. De kleine versie, deze zit standaard bij in het pakket als u een nieuwe printer koopt. In deze handleiding behandelen we het vullen van de kleine versie.

Maar Canon heeft ook een XL versie uitgebracht. Wilt u een XL versie navullen? klik dan hier

Vullen van de kleine versie is heel eenvoudig, U hoeft geen gaten te boren. Gebruik NA het vullen en bij het maken van de eerste afdruk met de gevulde inktpatroon de reset handleiding.

Onder het etiket aan de bovenkant zit een klein gaatje. Dit is de ontluchting. Tijdens het printen zorgt dit er voor dat er geen vacuum ontstaat .
Voor dat u begint te vullen, zorg er voor dat het etiket aan de bovenkant zover verwijderd is dat u dit ontluchtingsgaatje goed kunt zien, Controleer met een naald of een tandenstoker of dit gaatje goed open is.

Navulhandleiding Canon PGI570 kleine inktpatroon
Uitstroom opening waar u de inkt in druppelt
Navulhandleiding Canon PGI570 kleine inktpatroon vullen met pipet
zet de pipet op de uitstroomopening
Reset handleiding Navulhandleiding Canon PGI570 kleine inktpatroon
controleer of er inkt op het papier komt

Vul de inktpatroon op een plaats waar wat u goed kunt schoonmaken. Leg een stukje keuken papier of closetpapier neer en zet daar de inktpatroon op met de uitstoomopening naar boven.

Druppel nu met het pipet de inkt op de spons in de uitstoomopening. De inkt zal opgenomen worden door de spons. Druppel nu net zo lang  tot u ziet dat (afb. 3) de inkt in het papier komt dat u onder de inktpatroon heeft gelegd. Stop nu met druppelen en draai de inktpatroon om. Zet hem nog even op het papier om overtollige inkt er uit te laten lopen.

Komt er verder geen inkt meer uit , plaats dan de inktpatroon in de printer. Ga vervolgens de printer resetten met onderstaande handleiding

Resethandleiding!

Als u de gevulde inktpatroon in de printer heeft gedaan, dan gaat u naar uw computer een document of afbeelding afdrukken. U krijgt vervolgens de melding op het scherm dat een of meerdere inktpatronen leeg zijn  en vervangen moeten worden. Hoe kan dit nu vraagt u zich af. Toen u de inktpatroon leeg printe heeft de printer deze gegevens iedere keer naar de chip geschreven. En toen de inktpatroon leeg was, heeft de printer dit ook op de chip vermeld. Plaats u nu een hergevulde inktpatroon dan zal de printer eerst de chip aflezen en zien dat deze inktpatroon leeg is. 

U moet dan ook de printer "vertellen" dat hij niet meer naar de gegevens op de chip moet kijken, maar gewoon moet gaan printen.

Dit doet u op de volgende manier

  • Laat deze  melding van Leeg van uw nagevulde inktpatroon op het computer scherm staan. Klk niet op "Oke"of Annuleren. Nee............ en ga naar uw printer.
  • Op de printer zit een knopje met een pictogram met een rondje (in het oranje)  met een "opdekop" driehoekje
  • Druk op dit knopje en houd dit knopje ingedrukt. NET zolang tot er beweging uit de printer komt of tot de melding op uw computerscherm verdwijnt. Dit kan  een paar seconden duren
  • Heeft u meerdere inktpatronen gevuld en geplaatst.!!?? Dan zult u bovenstaand EENMALIG voor elke inktpatroon moeten doorvoeren.
  • Controleer elke keer voor u gaat printen of er genoeg inkt in de inktpatroon zit.
  • Want zoals u al heeft kunnen lezen, printen met een lege inktpatroon is heel slecht voor uw printer

Onze PGI-570XL en CLI-571XL huismerk inktpatronen behoren tot de Top 10 kwaliteit inktpatronen in Nederland.

Gebruik van deze inktpatronen heeft geen invloed op de garantie van uw printer.
Er zit een chip op de inktpatronen, waardoor de printer aangeeft dat er een inktpatroon in zit en ook hoeveel inkt er nog in moet zitten.
Huismerk inktpatronen zitten niet in een doosje, De inktpatronen zijn apart verpakt in een plastic zakje. De huismerk inktpatronen werken net zo, alsof u originele inktpatronen in uw printer heeft. De printer hoeft met deze inktpatronen NIET gereset te worden, De inktpatronen werken op dezelfde manier als de dure originele Canon inktpatronen.

Wireless printen vanaf elke plek

Printen vanaf smartphones en tablets was nog nooit zo eenvoudig, dankzij de gratis Canon PRINT inkjet/SELPHY-app voor iPhone, iPod, iPad of Android-smartphones en -tablets.
De gratis app is te downloaden in de App Store en Google Play

Canon PRINT inkjet/SELPHY-app voor iPhoneCanon PRINT inkjet/SELPHY-app voor Android-smartphones en -tablets

Hervulbare PGI-570XL en CLI-571XL zijn lege inktpatronen.

U moet de set thuis zelf vullen. Let er wel op dat u voor uw printer geschikte inkt in de hervulbare inktpatronen vult. De moderne printers hebben zulke fijne printkoppen, dat een goedkope universele inkt van bijvoorbeeld de Blokker, of Aldi, rampzalige gevolgen kan hebben voor de afdrukken in uw printer. Een printkop is heel snel beschadigd, en vervangen kost vaak meer dan een nieuwe printer.

Huismerk PGI-570XL en CLI-571XL inktpatronen zijn geschikt voor o.a.

Canon Pixma MG5700 Series, Pixma MG7750 Series, Pixma TS 6050 Series, Pixma MG5750, Pixma MG7751, Pixma TS 6051, Pixma MG5750 Series, Pixma MG7751 White, Pixma TS 6052, Pixma MG5751, Pixma MG7752, Pixma TS 8000 Series, Pixma MG5752, Pixma MG7753, Pixma TS 8050, Pixma MG5753, Pixma TS 5000 Series, Pixma TS 8050 Series, Pixma MG6800 Series, Pixma TS 5050, Pixma TS 8051, Pixma MG6850, Pixma TS 5050 Series, Pixma TS 8052, Pixma MG6850 Series, Pixma TS 5051, Pixma TS 8053, Pixma MG6851, Pixma TS 5052, Pixma TS 9000 Series, Pixma MG6852, Pixma TS 5053, Pixma TS 9050, Pixma MG6853, Pixma TS 5055, Pixma TS 9050 Series, Pixma MG7700 Series, Pixma TS 6000 Series, Pixma TS 9055, Pixma MG7750, Pixma TS 6050