Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

  • Chipresetter LC-123 / LC-129  inktpatronen

Chipresetter voor de Brother LC-123 t/m LC-129 inktpatronen

Zijn uw Brother inktpatronen nagevuld maar blijft de melding "leeg"

Gebruik dan deze chipresetter. En zet de gegevens weer op "vol

Reset eenvoudig de chip met de chipresetter en u kunt weer probleemloos en veilig printen met uw nagevulde LC-123 t/m LC-129 inktpatronen . De chipresetter is voorzien van een kleine knoopcel batterij en daardoor geschikt voor ongeveer 500 resets


De chipresetter is eenvoudig te gebruiken.

Het is altijd beter om de chip te resetten als de Brother inktpatroon nog leeg is. Het kan altijd zijn dat chip defect is en niet te resetten.

Op de chipresetter zitten een aantal contactjes. Druk de inktpatroon met de chip tegen deze contactjes en houd dit even zo vast.. Als de chip gereset is, zal de chipresetter dit duidelijk aangeven. Het ledje zal dan groen gaan branden en dan kunt u de inktpatroon weghalen.  Uw printer zal de Brother LC-123 t/m LC-129   herkennen als nieuwe en probleemloos gaan printen zonder vervelende foutmeldingen


Waarom een Chipresetter voor Brother LC-123, LC-125, LC-127?

Als eerste natuurlijk is het een besparing. Navullen van Brother inktpatronen is altijd nog goedkoper dan nieuwe te kopen.
De Brother® LC-123, LC-125, LC-127 zijn de eerste Brother inktpatronen met een ingebouwde Chip.
De chip dient voor de bewaking van het inktniveau. Dit is heel belangrijk, want als uw inktpatroon leeg zou zijn en u zou  gewoon door gaan printen, dan kan de printkop beschadigd worden. Of met andere woorden, het verhinderd u om verder te printen als een of meer Brother inktpatronen leeg. Dit zorgt er voor dat uw Brother printer niet kapot gaat.

Het veiligste voor uw printer is om de chip te resetten. Op deze manier blijft de inktcontrole zoals het origineel door Brother is ontworpen en zorgt u er voor dat u niet met lege inktpatronen gaat printen. Want printen met lege inktpatronen is heel slecht voor de printkop van uw printer.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Chipresetter LC-123 / LC-129 inktpatronen

  • € 26,96

  • Excl. BTW: € 22,28

Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

  • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

  • DHL € 5.95
  • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker

Gerelateerde producten

BroLuer refill Adapter Brother inktpatronen

BroLuer refill Adapter Brother inktpatronen

BroLuer refill Adapter voor Brother inktpatronen (2X). Vul uw Brother inktpatronen snel en zonder te knoeien met de Broluer refill adapter.G..

€ 26,95 Excl. BTW: € 22,27