• TP525 Choco-Sheets® van Kopyform

Produktdetails

Deze Choco-Sheets® van Kopyform zijn voorzien van een Cacaoboter laagje en zijn bijzonder geschikt als transferfolie voor het bedrukken van Witte chocolade 

Een pakket Choco-Sheets® bestaat uit 25 vellen folie op A4 formaat (210 x 297 mm). Als de Choco Sheets® koel en droog bewaard worden bij een temperatuur tussen de 15-20°C is de houdbaarheid 12 maanden.

Samenstelling van de Choco-Sheets:

Maismeel, Cacaoboter, suiker, Droge eiwit, Magermelk poeder, Verdikkingsmiddel E1422, Aardappelmeel, Water, Olijf olie en zout 

Toepassing

U dient altijd in Spiegelbeeld op de bedekte kan van de Choco Sheets® te printen.

Stel de kwaliteit van de afdruk op uw printer in op Hoog en als uw printer er van voorzien is gebruik bij voorkeur de papieraanvoer aan de voorkant.

Bij de verwerking van de Choco Sheets® dient u in acht te nemen dat de kamertemperatuur 20°C is en dat de luchtvochtigheid niet hoger dan 50% dient te zijn. Als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan bestaat het gevaar dat delen van de met eetbare inkt geprinte motieven, niet op de chocolade worden afgebeeld/getransferd.

Is de luchtvochtigheid hoger dan 50% (het is belangrijk dat u een Hydrometer gebruikt voor het meten), dan dient de kamertemperatuur verhoogd te worden naar circa 23°C

Voor uw verder gaat dient dus de inkt totaal te zijn opgedroogd.U dient er echt op te letten dat de levensmiddel inkt die u op de Choco Sheets® geprint heeft helemaal opgedroogd is. Als de inkt niet droog is zullen gedeeltes van de afdruk niet op de chocolade worden overgedragen.

Verwerk de Choco Sheets® von Kopyform altijd op een onderlegger/snijplank van hout. Gebruik GEEN roestvrij of edelstaal of glas. Gebruik van dit soort onderleggers verandert de temperatuur van de chocolade.
Op temperatuur gebrachte Witte chocolade moet bij het opbrengen van de Choco-Sheets® een temperatuur van 31,5°C hebben.

Na het opbrengen van de chocolade op de Choco Sheets® moet u de chocolade meerdere minuten laten aantrekken, voordat u de folie verwijderd. Test de gedroogde afdrukken met de vingernageltest , voordat u u een grotere hoeveelheid van de geprinte Choco sheets voor verder verwerking vrij geeft.

Tip

Met de sjabloonmatten van kopyform, kunt u snel en probleemloos van een print vooziene chocolade vorm maken.

Een geprint/verwerkt Choco Sheets® is meerdere dagen houdbaar. Voorwaarde is dan wel dat het luchtdicht hygiënisch verpakt wordt. En de eetbare inkt totaal is opgedroogd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

TP525 Choco-Sheets® van Kopyform

  • Merk: Kopyform
  • Model: TP525
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 34,94

  • Excl. BTW: € 28,88