Andere producten voor Epson 33XL kleur en zwart


Epson 33XL inktpatronen navullen

Epson 33XL inktpatronen navullen
(T3321, T3331, T3332, T3333 en T3334)

Epson inktpatronen 33XL zijn eigenlijk heel eenvoudig na te vullen. U heeft alleen de juiste inkt nodig en langere naalden

Wat heeft u nodig om een Epson 33XL inktpatroon na te vullen

  • Inkt
  • spuit met 7 cm naald
  • boormachine met 2mm boortje

Als u een 33XL aan de binnenkant bekijkt , dan ziet u dat er 2 ruimtes zijn. Het voorste gedeelte waar de inkt uitstroom opening zit, zit vol met een stuk spons. Deze spons neemt inkt op en geeft dat via de uitstroomopening door naar de printer. Achter de spons zit een holle ruimte die normaal gevuld is met inkt en een beetje lucht.. De 2 ruimtes zijn door een schotje van elkaar gescheiden. Maar in dit schotje zit een kleine opening, waardoor de inkt die in de ruimte zit, bijna op afroep, naar de spons gaat. Voor het vullen is het belangrijk dat u de navulinkt in deze holle ruimte krijgt. Dit is eigenlijk heel eenvoudig
Pak de lege inktpatroon en zet hem met de uitstroomopening naar boven op een werkbank of in een bankschroef.

Haal de lege Epson 33XL inktpatroon uit de printer en zet hem op de kop

Maak met uw boormachine of met een ander scherp voorwerp een klein gaatje zoals op de afbeelding is aangegeven. Het gaatje moet groot genoeg zijn om een naald door te kunnen steken en om de naald een klein beetje te kunnen bewegen. Het gemaakte gaatje hoeft niet meer te worden afgesloten.
Normaal gesproken is de spons niet zo enorm vochtig dat er inkt uit het boorgaatje komt tijdens het printen.

Boor een gaatje in uw Epson 33XL inktpatroon

Omdat de inktpatroon uit twee ruimtes bestaat moet de naald lang genoeg zijn om door de spons in de voorste ruimte , om met het naald einde in de laatste holle ruimte te komen. Bij onze navulsets worden 7cm lange naalden geleverd.

De twee ruimtes zijn van elkaar gescheiden door een schotje. Maar onder in het schotje, (als u de inktpatroon op de kop houd met de uitstroomopening naar boven, dan zit de opening boven in het schotje. Wilt u de inktpatroon gaan vullen dan zuigt u de spuit vol met inkt. Haal de naald van de spuit en druk deze zoals op de afbeelding wordt weergegeven door de spons en door de opening in het schotje. U zult misschien iets moeten friemelen om de naald op de juiste plek te krijgen.

Druk de naald door het gaatje in uw Epson 33XL inktpatroon

Heeft u de naald er goed in gekregen dan kunt u de spuit aan de naald bevestigen. Houd tijdens het vullen de inktpatroon een beetje schuin. Schuin met de holle ruimte iets hoger dan de andere ruimte.Druk nu de inkt in de inktpatroon. Als de inktpatroon voldoende vol is dan komt er een klein beetje inkt uit of het gaatje dat u geboord heeft of uit de uitstroomopening.

Zuig dan een klein beetje inkt weer terug in de spuit. Tijdens het vullen heeft u de inktpatroon een beetje schuin gehouden. Hierdoor is de holle ruimte niet voor 100% gevuld met inkt. De holle ruimte moet NOOIT helemaal vol worden gemaakt. Want als er geen bubbel lucht in zit, komt er ook geen inkt meer uit.

Als u de inktpatroon goed gevuld heeft dan zet hem met de inkt uitstroom opening naar beneden op een keuken doekje of een stukje toiletpapier. En laat hem daar een paar minuten staan. De overtollige inkt heeft dan de tijd om er uit te lopen
Plaats vervolgens de gevulde inktpatroon terug in de printer

Druk de naald door de spons in uw Epson 33XL inktpatroon

Inkt navulsets voor Epson Expression Premium 33XL inktpatronen

Bespaar minstens 50% op uw printkosten.

Wij kopen geen kant en klare navulsets inkt in . Omdat wij de kwaliteit van de producten die wij leveren hoog in het vaandel hebben staan, is het belangrijk om te controleren wat er aan de klant wordt opgestuurd..De navulsets stellen wij zelf compleet samen in ons magazijn. Ook de navulhandleiding/navulhandleidingen worden door ons zelf samengesteld. Voor een groot aantal inktpatronen hebben we speciale inkt. De flessen zijn duidelijk gelabeld. Voor een navulset inkt worden de flessjes inkt handmatig precies afgewogen. De flesjes krijgen vervolgens een label en dan wordt de set helemaal klaar gemaakt. Een set wordt per bestelling klaar gemaakt.Alle genoemde merkennamen, zoals Brother, Canon, Epson, of HP dienen slechts ter identificatie, en zijn in eigendom van de desbetreffende rechtmatige eigenaren.

Deze 33XL inktpatronen , hervulbare 33xl inktpatronen en inkt navulsets zijn geschikt voor de volgende printers
Epson Expression Premium XP-530 , Premium XP-635 , Premium XP-830 , Premium XP-540 , Premium XP-900 , Premium XP-640 Series , Premium XP-630 Series , Premium XP-645

Onze huismerk inktpatronen zijn 100% nieuw