Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

 • Hervulbare LC-985/LC985 inktpatronen met inkt

Hervulbare LC-985 inktpatronen met inkt navulset.

Zo simpel is het echt.....Dopje eruit, inkt er in , dopje er weer in en dan printen maar weer!

Het scheelt enorm aan printkosten. Want de hervulbare LC-985 inktpatronen kunt u keer op keer opnieuw vullen en dan weer door printen

112ink hervulbare LC-985 inktpatronen gaan vaak een printerleven lang mee

Specificaties:

 • 4 hervulbare inktpatronen . 1x voor Black, Cyan, Magenta, Yellow
 • 4x50ml navul inkt voor BCMY
 • 4x spuiten en naalden
 • 2x wegwerp handschoentjes

Veel klanten zijn razend enthousiast. U bespaart honderden euro's, als u voor uw printer hervulbare LC-985 inktpatronen aanschaft


Hervulbare inktpatronen zijn eenvoudig in gebruik.

En dat klopt helemaal. De inkt patronen zijn gemaakt om een printer leven lang mee te gaan. Via een vulgaatje kunt u de patronen eenvoudig vullen. En als u vervolgens printen wilt, dan wordt netjes aangegeven dat u met volle inktpatronen werkt. Ook zal de op het display of op het computer scherm aangegeven worden of een inktpatroon leeg is , en vervangen of in het geval van hervulbare inktpatronen, opnieuw gevuld moet worden.

Ze zijn eenvoudig in gebruik en simpel te vullen. De hervulbare inktpatronen hebben 2 openingen waar u op moet letten. 1 opening is om de inkt in te vullen. en de 2e opening is om de inktpatroon tijdens het printen te ontluchten. Welke opening waar voor is, wordt op de inktpatroon duidelijk aangegeven.

Het is belangrijk om ze niet helemaal vol te vullen. Tot maximaal 90% werkt het beste. Gebruik goede inkt. De meeste printers houden er na een paar jaar mee op, omdat er verkeerde inkt is gebruikt. Inkt is het meest belangrijke voor uw printer . De moderne printers hebben zulke fijne printkoppen en zulke kleine nozzle openingen, dat een te dikke inkt er niet voldoende of helemaal niet door komt.


Gaat u op vakantie en is het buiten warm, ? Zorg er altijd voor dat er stroom op uw printer staat. Dit is heel belangrijk voor het behoud van een goede afdruk. Want omdat er stroom op de printer staat, is de printkop altijd vacuum afgesloten. En daardoor kan de inkt in de printkop niet opdrogen. Haalt u de stroom van de printer voor langere tijd, dan vervalt dit vacuum, en zal de inkt in de printkop opdrogen, en deze verstoppen. De afdruk wordt dan streperig, of een kleur zoals zwart zal er helemaal niet meer door komen.

Een groot voordeel van hervulbare inktpatronen met inkt is, dat u nooit , ook niet in het weekend of 's avonds als de winkels dicht zijn, niet verder kunt met printen, vanwege lege inktpatronen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hervulbare LC-985/LC985 inktpatronen met inkt

 • € 32,95

 • Excl. BTW: € 27,23

Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

 • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

 • DHL € 5.95
 • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker

Gerelateerde producten

LC-985 / LC985 Cyan huismerk inktpatroon 17ml

LC-985 / LC985 Cyan huismerk inktpatroon 17ml

LC-985/LC985 - Cyan - Huismerk inktpatroon- 17ml 100% nieuwe inktpatroon (No OEM) , Kant en klaar voor gebruik......... met 17ml inkt. ..

€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44

LC-985 / LC985 Magenta inktpatroon 17ml

LC-985 / LC985 Magenta inktpatroon 17ml

LC-985 - Magenta - Huismerk inktpatroon- 17ml 100% nieuwe inktpatroon (No OEM) , Kant en klaar voor gebruik......... met 17ml inkt. Net..

€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44