Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

 • Hervulbare Brother LC-225 / LC-227 inktpatronen

HIP-227

Hervulbare Brother LC-225 / LC-227 inktpatronen met Auto Reset Chip. 

Printen met hervulbare inktpatronen voor Brother zonder foutmeldingen!

Hervulbare LC-225 / LC-227 inktpatronen voor Brother, vaak voor een printerleven lang

Gebruik is zo simpel....... Dopje er uit, inkt er in, dopje er weer in en printen maar weer!


Deze set is ALLEEN geschikt voor de volgende printers:

Brother DCP-J 4120 DW, MFC-J 4420 DW, MFC-J 4425 DW, MFC-J 4620 DW, MFC-J 4625 DW


Uitleg over de reset van de ARC chip

De ARC chip is een AUTO RESET CHIP. De chip zal zich tijdens het vullen automatisch resetten.
Hoe kan dit!. De chip is een chip waar wel gegevens naar toe geschreven kunnen worden. De gegevens blijven bewaard omdat er in de printer altijd een beetje stroom op blijft staan. Wordt de inktpatroon uit de printer gehaald dan zit er een stroom meer op en zullen de gegeven van de chip binnen 30 seconden verdwijnen. Meer info onderaan deze pagina...


Wilt u graag hervulbare inktpatronen voor uw Brother printer bestellen?

Ontdek het gemak van het gebruik van 112ink hervulbare inktpatronen. U bespaart echt honderden euro's. De hervulbare inktpatronen gaan vaak een printerlevene lang mee.. U hoeft dan de komende jaren geen inktpatronen of inkt meer te kopen.

U bespaart enorm op uw printkosten. Vaak wel honderden euro's


Specificaties:

 • Artnr: HIP-227 (RCBLC227)
 • Set Hervulbare LC-225 / LC-227 inktpatronen
 • eventueel een inkt navulset als u dit kiest bij Combinatie pakket

Combinatie pakket!

U kunt in combinatie met deze hervulbare inktpatronen ook inkt bestellen. Dit is net iets aantrekkelijker als wanneer u apart een set inkt besteld. U heeft de volgende opties

 • U kunt kiezen voor alleen de hervulbare inktpatronen
 • U kunt een complete navulset met 4x50 ml inkt bij bestellen voor 13,95
 • U kunt een complete navulset met 4x100 ml inkt bij bestellen voor 19.90

ARC of Auto Reset Chip!

De hervulbare LC-225 / LC-227 inktpatronen hebben een ARC (Auto Reset ) Chip, Door dit type chip zal na het vullen de printer de hergevulde inktpatroon zien als nieuwe inktpatroon.

Het is echt zo simpel.... Geeft uw printer aan dat de inktpatroon leeg is. Haal deze dan uit de printer en vul hem, tijdens het vullen zal de chip zich automatisch resetten. Plaatst u vervolgens de opnieuw gevulde patroon terug in de printer, dan zal hij herkend worden als nieuw.

LET OP. Schakel bij uw computer de automatische updates voor uw printer uit.


Wanneer moet ik deze hervulbare inktpatronen opnieuw vullen!

Lees onderstaand goed door.
Meldt uw printer "bijna leeg" (Symbool: gele cirkel met een uitroepteken ) dan is het aantal pagina's dat geprint kan worden bijna gehaald.
De printer let hierbij niet op hoeveel inkt er daadwerkelijk in de inktpatroon zit.
U kunt op dit moment de chip nog niet resetten.

Meldt uw printer "leeg" (Symbool: rode cirkel met een witte X ), dan is het aantal pagina's dat geprint kan worden bereikt en kan de chip gereset worden. Haal hiervoor de inktpatroon uit de printer en vul hem zoals is aangegeven. Tijden het vullen zal de chip zich zelf automatisch resetten


Combinatie gebruik met andere inktpatronen

Kunnen deze inktpatronen in combinatie met andere inktpatronen gebruikt worden?
In princiepe moet u een hele set hervulbare inktpatronen plaatsen. Het is niet mogelijk om afzonderlijke hervulbare inktpatronen in combinatie met imitatie of originele Brother LC-225, LC-227 inktpatronen te gebruiken
 
Dit is geen origineel product van de printerfabricant Brother® .
Alle genoemde merknamen dienen slechts voor herkenning van compatibiliteit, en zijn eigendom van de betreffende rechtmatige eigenaren.

Inkt compatibiliteit
Compatible met De inktpatronen zijn voorzien van een vulopenening en een ontluchtingsopening. Gevuld worden de inktpatronen via het gaatje met het gekleurde dopje. Na het vullen dient u dit dopje terug te plaatsen. Het andere dopje, het dopje dat de ontluchtings opening afsluit, moet u voor dat u de inktpatronen in de printer plaatst verwijderen. Dit zorgt er voor dat er geen vacuum ontstaat tijdens het printen. Gebruik alleen de voor Brother inktpatronen ontwikkelde inkt. Andere inkten geschikt voor andere merken zouden te dik te dun of te weinig of te veel kleurstoffen of pigmenten kunnen bevatten, Dit is slecht voor de printkop in uw printer. Dit is geen origineel Brother product. Alle genoemde merken en types dienen slechts ter identificatie voor compatibiliteit. De genoemde merken zijn niet van ons maar van de rechtmatige eigenaren.
Geschikt voor!
Geschikt voor: Hoe werkt de Reset van de chip: De chip meet niet echt de hoeveelheid inkt in de inktpatroon, De chip houd bij hoeveel pagina's en oppervlakte er hoogstwaarschijnlijk is geprint, en geeft vervolgens aan hoeveel inkt er hoogstwaarschijnlijk nog in de inktpatoon zit Als de printer de melding geeft dat de inktpatroon "bijna leeg" is Symbol: geel rondje met een uitroepteken) dan is volgens de chip de inktpatroon bijna leeg, Dit hoeft echter niet het geval te zijn. U MOET DAN OOK NOG GEEN INKT BIJVULLEN. De chip is nog niet te resetten. Meldt de printer dat de inktpatroon leeg is (Symbol: rood rondje met een witte X), ook dit hoeft niet zo te zijn, DAn heeft de chip berekend dat er geen inkt meer in zit. Pas dan zal de chip te resetten zijn. Haal de inktpatroon uit de printer en vul hem tot maximaal 80%. Na of tijdens het vullen zal de chip zich automatisch resetten. Deze inktpatronen werken hoogstwaarschijnlijk niet of niet goed, of niet zonder foutmeldingen als u deze gebruikt in combinatie met Originele inktpatronen van Brother LC-225, LC-227 . U dient dan ook de hele set te plaatsen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hervulbare Brother LC-225 / LC-227 inktpatronen

 • € 39,95
 • € 32,95

 • Excl. BTW: € 27,23

Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

 • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

 • DHL € 5.95
 • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker

Gerelateerde producten

Hervulbare Brother LC-225 / LC-227 inktpatronen

Hervulbare Brother LC-225 / LC-227 inktpatronen

HIP-227 Hervulbare Brother LC-225 / LC-227 inktpatronen met Auto Reset Chip.  Printen met hervulbare inktpatronen voor Brother zonder..

€ 32,95 € 39,95 Excl. BTW: € 27,23

Hervulbare Brother LC-225 LC-229 inktpatronen

Hervulbare Brother LC-225 LC-229 inktpatronen

HIP-229 Hervulbare Brother LC-225 / LC-229 inktpatronen met Auto Reset Chip. Printen met hervulbare inktpatronen voor Brother zond..

€ 32,95 € 39,95 Excl. BTW: € 27,23

Brother LC223 Cyan inktpatroon m. chip

Brother LC223 Cyan inktpatroon m. chip

112ink inktpatroon voor Brother LC223 Cyan met chip 13ml 100% nieuwe inktpatroon met nieuwe chip. Kant en klaar voor gebruik!100% nieuwe hui..

€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44