Hervulbare PGI-5Bk en CLI-8 inktpatronen

Hervulbare PGI-5Bk en CLI-8 inktpatronen

PGI-5Bk en CLI-8 hervulbare inktpatronen.

Hervulbare inktpatronen PGI-5Bk en CLI-8 met Auto reset chip

Hervulbare inktpatronen met MET ARC chip (auto reset chip)

Gebruik is zo ontzettend eenvoudig. Vullen kan iedereen..

Dopje eruit , inkt er in, dopje er weer in en terug in de printer en printen maar weer.

ARC chip = Auto Reset Chip
De ARC chip worden automatisch gereset. Als u de hervulbare inktpatroon uit de printer haalt om hem te vullen, zullen de gegevens (die de printer er tijdens het printen naar toe geschreven heeft) automatisch gewist worden.
Als vervolgens na het vullen de inktpatroon weer terug in de printer plaatst, zal de printer de inktpatroon herkennen als nieuw en weer gewoon gaan printen. Ook als u de inktpatroon voor een tweede of volgende keer wilt vullen wacht met hervullen wel tot de printer aangeeft dat de inktpatroon leeg is.Navulset eetbare inkt Canon foodprinters

Navulset eetbare inkt Canon foodprinters

Navulset eetbare inkt voor Canon foodprinters. 4x100ml Kopyform eetbare inkt voor gebruik in Canon foodprintersVul foodprinter inktpatronen ..

€ 43,14 Excl. BTW: € 39,58

Hervulbare PGI-5Bk/CLI-8 inktpatronen

Hervulbare PGI-5Bk/CLI-8 inktpatronen

Hervulbare PGI-5BK/CLI-8 inktpatronen met ARC chipDit is een complete set met 5 inktpatronen met Auto Reset Chip.De inktpatronen zijn leeg, ..

€ 24,95 Excl. BTW: € 20,62

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

112ink huismerk inktpatronen

Onze huismerk inktpatronen behoren tot de Top 10 kwaliteit inktpatronen in Nederland. Goed en altijd XL versie die dan ook nog eens enorm goedkoop zijn.

Daarmee is een goede omschrijving gegeven van ons XL huismerk inktpatronen. Onze huismerk inktpatronen hebben beduidend meer ink dan zelfs de originele XL inktpatroon. Daar komt nog bovenop dat deze, net als de originele patronen, precies goed aangeven hoeveel inkt er nog in de inktpatroon moet zitten. U bespaart echt enorm met deze kwaliteits inktpatronen voor uw HP printer.

Inkt, navulsets en losse flessen inkt voor Brother, Canon, Epson of HP inktpatronen.

Met InkTec inkt bent u verzekerd van een kwalitatief goede inkt. De inkt wordt gemaakt door de grootste inktfabricant ter wereld.
Inktec maakt al sinds 1992 in Zuid Korea inktjet inkt. Eigenlijk al vanaf het begin van Inktjet printers.

Alle genoemde merkennamen, zoals Brother, Canon, Epson, of HP dienen slechts ter identificatie, en zijn in eigendom van de desbetreffende rechtmatige eigenaren.

De navulhandleidingen die wij ter beschikking stellen zijn alleen voor prive gebruik en mogen niet , zonder ons hierover vooraf te informeren, Het is verboden om als toestemming is verleend deze handleidingen te verspreiden zonder ons internet adres www.112ink.nl te vermelden