Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

 • Navul inkt HP364(XL) inktpatroon. Yellow

Navul inkt v.d. HP364(XL) Yellow (geel) inktpatroon

Yellow navul inkt voor HP364(XL) va. 100ml

Yellow inkt, geschikt om HP364(XL) Yellow inktpatroon te vullen.

Met uw keuze voor onze huismerk inkt kiest u voor kwaliteit


Specificaties

 • Merk: 112ink huismerk
 • Inhoud vanaf 100ml
 • Kleur: Yellow

Deze inkt (geschikt voor de kleine maar ook voor deHP364(XL) moet goed door de nozzle van de printkop kunnen, en de kleur of zwarting moet goed zijn. Omdat de printsnelheid steeds hoger wordt moet ook de inkt goed vloeiend zijn. Deze eigenschappen zijn in onze huismerk inkt terug te vinden


Standaard hoeveelheid inkt is 100ml

U kunt de hoeveelheid hiernaast verhogen naar

 • 250ml (meerprijs € 8,60)
 • 500ml (meerprijs € 16,65)
 • 1000ml (meerprijs € 24,65)

Onze 112ink huismerk Yellow inkt geeft een uitstekende zwarting bij het printen in combinatie met de andere drie of vier kleuren.

Flessen navul inkt voor HP de dunne inktpatroon is vanaf 100ml te bestellen.
Navulhandleidingen voor deze soort inktpatroon vindt u op >HP364(XL) inktpatroon navullen< pagina.


Deze navul inkt is geschikt voor de volgende inktpatronen:

 • hp 364
 • HP364(XL)
 • HP920XL
 • HP934 / HP935(XL)
Inkt compatibiliteit
Compatible met

Waarom is er voor de verschillende inktpatroon aparte inkt.?

De moderne HP364(XL) Yellow inktpatroon , kan printen op een hele hoge resolutie. Dit houdt in dat de gebruikte inkt ook aan die hoge resolutie moet voldoen. Als u de printkop van een inktpatroon onder de loepe legt dan ziet u dat er tot wel 1000 nozzle gaatjes zitten waar tijdens het printen de ink uit komt. Deze gaatjes zijn zo ontzettend fijn dat een te dikke inkt er niet of slecht door komt.Om dan een goede kleurbalans te vinden bij het afdrukken is de samenstelling van de ink heel belangrijk. Ten eerste moet het goed door de nozzle van de printkop kunnen, en ten tweede moet de kleur van bijvoorbeeld een logo of van een foto kloppen en ten derde moet de inkt, omdat de printsnelheid steeds hoger wordt ook goed vloeiend zijn.. Daarom worden er voor de verschillende inktpatronen ook aangepaste inkt gemaakt.

Navullen van HP364XL Yellow inktpatronen is eigenlijk heel eenvoudig Zowel de kleine als de XL. En resetten van de HP printer is niet echt nodig. Want als u een inktpatroon gevuld heeft en u plaatst hem terug in de printer dan zal de HP printer een aantal keren aangeven dat de inktpatroon of niet echt origineel is , of al eerder gebruikt en u krijgt dan de keuze om of te stoppen met printen of door te gaan. U kunt dan uw keuze zelf maken.

Navullen van HP inktpatronen 364 normaal of XL is heel eenvoudig, Maar vergis u niet, want er zit wel degelijk verschil tussen het vullen van een normale, kleine versie of een XL versie.

Wilt u meer weten hoe u een HP364(XL) inktpatroon kunt navullen, volg dan volgende link. Daarin wordt zowel van de normale als de XL versie duidelijk uitgelegd hoe u dat moet doen


Met Inktec ink bent u verzekerd van een kwalitatieve goede prijs kwaliteit verhouding. De inkt wordt gemaakt door de grootste inktfabricant ter wereld.
Inktec maakt al sinds 1992 in Zuid Korea inktjet inkt Eigenlijk al vanaf het begin van Inktjet printers .
Door de toename van het gebruik van thuis printen werd de inkt een massa product, en daardoor werd het ontwikkelen en vervaardigen van inkten interessant.
Het doel van Inktec is om een gelijk waardige, zo niet betere  compatible inkt te ontwikkelen, voor een goede zo niet nog betere afdruk in inktjet printers.

Alle genoemde merkennamen, zoals HP dienen slechts ter identificatie, en zijn in eigendom van de desbetreffende rechtmatige eigenaren.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Navul inkt HP364(XL) inktpatroon. Yellow

 • € 6,95

 • Excl. BTW: € 5,74

Beschikbare opties:


Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

 • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

 • DHL € 5.95
 • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker

Gerelateerde producten

Navul inkt HP364(XL) inktpatroon. Cyan

Navul inkt HP364(XL) inktpatroon. Cyan

Navul inkt v.d. HP364(XL) Cyan (Blauwe) inktpatroonCyan navul inkt voor HP364(XL) va. 100ml Cyan inkt, geschikt om HP364(XL) Cyan inktpatroo..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Navul inkt HP364(XL) inktpatroon. Magenta

Navul inkt HP364(XL) inktpatroon. Magenta

Navul inkt v.d. HP364(XL) Magenta (rood/rose) inktpatroonMagenta navul inkt voor HP364(XL) va. 100ml Magenta inkt, geschikt om HP364(XL) Mag..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Navul inkt HP364(XL) inktpatroon. Photo Black

Navul inkt HP364(XL) inktpatroon. Photo Black

Navul inkt v.d. HP364(XL) (dunne zwarte) inktpatroonPhoto Black navul inkt voor HP364(XL) va. 100ml Photo Black inkt, geschikt om HP364(XL) ..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74