• Inkt navulset PGI-550/551(XL) (5x) inktpatronen

Inkt navulset voor Canon PGI-550 en CLI-551(XL) 5x inktpatronen.

Dit is een set voor printers met 5 inktpatronen.

Bij deze set zit een duidelijke navul- en Canon printer resethandleiding.

Dit is een complete set navulinkt, voor printers met 5 inktpatronen, met toebehoren om de kleine versie maar ook de XL inktpatronen professioneel na te vullen.

Met de Canon printer resethandleiding stelt u de printer in om ook met nagevulde cartridges te printen zonder vervelende foutmeldingen.

De hoeveelheid inkt in deze set is voldoende voor minstens 8x navullen.

Speciale inkt!
Gebruik onze inkt voor een uitstekende afdruk, zonder verstopping van de printkop. Canon verbeterd de printkoppen van de printers voortdurend. De nozzles in de koppen worden steeds kleiner en daardoor is een speciale inkt noodzakelijk.

De inhoud van deze navulset is :

  • 1 x 100 ml zwarte pigment inkt voor de dikke zwarte inktcartridge
  • 3 x 50 ml dye inkt afgestemd op de kleuren cartridge CMY!!
  • 1x 50ml photo black voor de dunne zwarte inktcartridge
  • 5 spuiten en naalden
  • wegwerp handschoentjes
  • Duidelijke Nederlandstalig navul- en resethandleiding kunt u online kunt opvragen

De handleiding kunt u eenvoudig kopieren en een kopie opslaan (voor eigen gebruik ) Verder verspreiden is of zonder toestemming gebruiken zakelijk activiteiten is ten strengste verboden.

Koopt u een Chipresetter of doet u de resethandleiding op uw printer

Als u de nagevulde inktpatronen in de printer doet dan zal de printer in eerste instantie weigeren om te gaan printen. De printer blijft aangeven dat uw inktcartridge leeg is.. Dit komt omdat de printer, nadat u de inktcartridge heeft leeggeprint, hiervan een vermelding heeft gemaakt op de chip die zich achter op de inktpatroon bevindt. Een printer meet niet echt of een inktcartridge vol is. Een printer berekend dit. Als u een nieuwe cartridge in de printer doet, dan zal het ledje op de chip constant branden, Is de cartridge leeg dan zal dit ledje knipperen.

Heeft u de inktpatroon gevuld dan zal de printer eerst weer de chip uitlezen, en vervolgens zijn bevindigen (leeg of vol) doorgeven. Omdat uw printer voor dat u hem vulde, op de chip geschreven heeft zal de printer dit eerst lezen, en denken dat de inktpatroon nog steeds leeg is. En hoe nu verder, U kunt de printer met de resethandleiding dwingen om met de hergevulde inktpatroon te printen, u kunt ook een chipresetter aanschaffen. Met de chipresetter zet u de gegevens op de chip weer op vol. En zal de printer na het vullen, de inktpatroon als een nieuwe herkennen, en zonder problemen gewoon gaan printen. De printer zal dan ook controleren of er nog inkt in zit en hoeveel

Gaat u ipv resetten van de chip de printer resetten? Let er dan wel op dat de inktpatroon altijd voldoende inkt heeft voor de print opdracht. Want na het resetten van de printer (dit is wat anders dan resetten met de chipresetter) zal de printer niet langer controleren of er inkt in de inktpatroon zit, En als u gaat printen met een lege inktpatroon dan kan dit heels slecht zijn voor uw printer.

 
Navulhandleidingen
Navulhandleiding

Navulhandleiding Canon PGI550 en CLI551 XL versie Navulhandleiding voor het vullen van Canon PGI550XL en CLI551XL inktpatronen

Wilt u een kleine versie PGI550 en CLI-551 navullen? Klik dan hier

Boor een gaatje zoals op onderstaande afbeeelding is aangegeven. Gebruik hiervoor een 2-3mm boortje. Het gaatje moet alleen in het plastic omhulsel gemaakt worden. Als u door het plastic bent komt u op een spons. Daar moet u niet doorheen boren.........lees hier verder

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Inkt navulset PGI-550/551(XL) (5x) inktpatronen

  • € 18,65

  • Excl. BTW: € 15,41

Gerelateerde producten

PGI-550XL / 551XL hervulbare inktpatronen (5x)

PGI-550XL / 551XL hervulbare inktpatronen (5x)

PGI-550XL / 551XL hervulbare inktpatronen (5x).(Geen OEM) Gebruik is zo ontzettend simpel....... Dop..

€ 21,95 € 24,95 Excl. BTW: € 18,14

Chipresetter PGI-550 CLI-551(XL) inktpatronen

Chipresetter PGI-550 CLI-551(XL) inktpatronen

Chipresetter voor  Canon PGI-550 en CLI-551(XL) inktpatronen.Wilt u uw inktpatroon navullen en ..

€ 43,95 Excl. BTW: € 36,32

Hervulbare PGI-570/571XL inktpatronen (6x) + inkt

Hervulbare PGI-570/571XL inktpatronen (6x) + inkt

Hervulbare PGI-570 /571XL (6X) inktpatronen + inkt met ARC .  Zo simpel is het echt. Dopje..

€ 49,95 € 69,95 Excl. BTW: € 41,28