Andere producten die wij leveren voor HP21 en HP22(XL) inktpatronen.


Inkt navulsets HP21 / HP22(XL) inktpatronen

Inkt navulsets HP21 / HP22(XL) inktpatronen

Inkt navulsets voor HP21 en HP22(XL) inktpatronen

Complete inkt navulsets met refill tool voor de HP21 en HP22(XL) inktpatronen.

Refill tool of Airpuller voor professioneel navullen zonder knoeienInkt navulset HP21 en HP22(XL) inktpatronen.

Inkt navulset HP21 en HP22(XL) inktpatronen.

Inkt navulset voor HP21 en HP22(XL) inktpatronen. Dit is een complete inkt navulset met duidelijke navulhandleiding!Geschikt  voor..

€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01

Inkt navulset HP21(XL) Black inktpatroon

Inkt navulset HP21(XL) Black inktpatroon

Inkt navulset voor de HP HP21(XL) Black inktpatroon.Een complete set inkt met toebehoren voor de HP21(XL) Black inktpatronen.Met Black pigme..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Inkt navulset HP22(XL) kleur inktpatroon

Inkt navulset HP22(XL) kleur inktpatroon

Inkt navulset HP22(XL) inktpatronen 3x 100ml inkt. Dit is een complete set inkt voor HP22(XL) kleuren inktpatroon met navulhandleiding...

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Printkop ontluchter HP21(XL)/27/56 inktpatroon

Printkop ontluchter HP21(XL)/27/56 inktpatroon

Printkop ontlucher (airpuller) voor HP HP21(XL), HP27 en HP56 inktpatroon. Komt er na het vullen van uw HP inktpatronen, nog steeds niks op ..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

De 112ink huismerk inktpatronen HP21 en 22XL...

behoren tot de top 10 beste producten van Nederland. De cartridges worden met zorg samengesteld. Deze inktpatronen voor HP DeskJet printers hebben veel meer inkt dan de originele cartridges

InkTec inkt voor HP  inktpatronen

Uit kwaliteit oogpunt hebben wij gekozen voor navul inkt van 2 leveranciers.
De meeste inkt die wij leveren is van het merk InkTec. Met InkTec inkt voor DeskJet printers bent u verzekerd van een kwalitatief goede inkt. De inkt wordt gemaakt door de grootste inktfabricant ter wereld.Inktec maakt al sinds 1992 in Zuid Korea inktjet inkt. Eigenlijk al vanaf het begin van Inktjet printers .Door de toename van het gebruik van thuis printen werd de inkt een massa product, en daardoor werd het ontwikkelen en vervaardigen van inkten interessant.Het doel van Inktec is om een gelijk waardige, zo niet betere compatible inkt te ontwikkelen, voor een goede zo niet nog betere afdruk in inktjet printers.Deze inkt voor de HP21 en HP22(XL) bekend onder de artikelnummers H0005 en H0006, zijn totaal op elkaar afgestemd. Deze inkt is gemaakt voor gebruik in inktpatronen met een donker blauw kapje. Deze losse flessen inkt zijn geschikt voor het navullen van HP27 en HP28 inktpatronen, maar ook voor HP56 en HP57.
Normale en XL versie  HP 21XL / HP 22XL

HP is hier begonnen met het maken van 2 soorten inktpatronen voor Deskjet printers. Een kleine versie HP 21 en HP 22  en de HP 21XL en HP 22 XL versie. Vreemd wel, want aan de buitenkant van de inktpatronen is er geen verschil. U kunt zowel de kleine als de xl versie op dezelfde plaats in uw DeskJet printer drukken. Het verschil tussen de kleine en de XL versie vindt u aan de binnenkant.

HP heeft bij de kleine versie een groot gedeelte van de inktpatroon afgesloten door een tussenschot. Er zit in de kleine versie dan ook een kleine spons. Het grootste gedeelte van de inktpatroon wordt eigenlijk niet gebruikt.

Bij de XL versie is dat tussen schotje weggelaten. De spons in de inktpatroon is dan ook (XL) bijna 3x zo groot als bij de kleine versie.

Voor dat u gaat navullen moet u goed controleren welk type u heeft. De kleine of de XL versie

Naast Losse flessen inkt, kunt u ook complete navulsets bestellen. Het voordeel van een navulset boven een set losse flessen inkt is, dat er spuiten naalden en een airpuller bij geleverd wordt. Bij Losse flessen inkt moet u deze items apart er bij bestellen.

Zoekwoorden: HP, HP XL, HP DeskJet, HP Deskjet XL, DeskJet XL, DeskJet