Chipresetters

Chipresetters

Chipresetters voor Brother, Canon, Epson en HP inktpatronen.

Wilt u navullen en printen zonder foutmeldingen! Gebruik een chipresetter.

We hebben voor een aantal types inktpatronen een resetter. Gebruik van de resetter is heel eenvoudig. Met de chipresetters kunt u het inktniveau op de inktpatroon eenvoudig weer terug op vol zetten, zodat uw printer (zonder vervelende foutmeldingen) met de nagevulde inktpatronen gaat printen.

Resetten doet u heel eenvoudig met een Chipresetter voor inktpatronen.

De printer zal dan ook met nagevulde inktpatronen normaal gaan printen.

Navulhandleiding inktpatronen


Verfijnd zoeken


Chipresetter Epson 35XL inktpatronen

Chipresetter Epson 35XL inktpatronen

Chipresetter voor Epson 35(XL) inktpatronen. Wilt u ook probleemloos printen met uw nagevulde Epson 35(XL) inktpatronen. Gebruik d..

€ 44,95 Excl. BTW: € 37,15

Canon PGI-570 / CLI-571(XL)  chipresetter

Canon PGI-570 / CLI-571(XL) chipresetter

Canon PGI-570 / CLI-571(XL) inktpatronen chipresetter. Gebruik deze chipresetter om het inktniveau van uw weer op VOL te zetten! Wilt..

€ 64,95 Excl. BTW: € 53,68

Chipresetter Brother LC-3219XL inktpatronen

Chipresetter Brother LC-3219XL inktpatronen

USB Chipresetter voor Brother LC-3219XL, LC-3217 inktpatronen. Chipresetter voor de origineel Brother inktpatronen LC-3219XL,..

€ 57,95 Excl. BTW: € 47,89

Chipresetter Epson 34XL inktpatronen

Chipresetter Epson 34XL inktpatronen

Chipresetter voor Epson 34(XL) inktpatronen. Wilt u ook probleemloos printen met uw nagevulde Epson 34(XL) inktpatronen. Gebruik d..

€ 44,95 Excl. BTW: € 37,15

Chipresetter LC-123 / LC-129  inktpatronen

Chipresetter LC-123 / LC-129 inktpatronen

Chipresetter voor de Brother LC-123 t/m LC-129 inktpatronen Zijn uw Brother inktpatronen nagevuld maar blijft de melding "leeg"Gebruik dan d..

€ 26,96 Excl. BTW: € 22,28

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Chipresetters voor Brother, Canon, Epson en HP inktpatronen.

De meeste printerfabricanten hebben op dit moment een chip op de inktpatroon geplaatst. Vroeger had je alleen een tankje inkt in de printer. In de printer zat een laserstraaltje waarmee telkens tijden het printen het inktniveau gemeten werd.

Bij Brother inktpatronen werd gebruik gemaakt van een soort heveltje in combinatie met het laserstraaltje. Epson en HP printer inktpatronen zijn als vanaf bijna het begin uitgerust met een chip. Bij deze merken printers wordt dan ook niet daadwerkelijk het inktniveau gemeten. Bij Epson en HP wordt via een ingewikkelde berekening van aantal afdrukken x het bedrukte oppervlak, uitgerekend of er nog inkt in de inktpatroon moet zitten.

Tegenwoordig met de chip op de inktpatronen wordt er op de chip een melding gemaakt van hoeveel inkt er nog in de inktpatroon moet zitten en als volgens de berekening de inktpatroon leeg is, dan wordt dit ook op de chip gezet.
Gaat u vervolgens de patronen hervullen, dan zit u met de gegevens die de printer op de inktpatroon heeft geschreven.
Plaatst u na het vullen de patroon terug in de printer, dan zal de printer als eerste de chip uitlezen. Ziet de printer daar staan dat de inktpatroon leeg moet zijn, dan zal de printer dit ook op het scherm van de printer of van de computer weergeven.

Bij een aantal merken kunt u deze controle uitschakelen. Bij Canon is een printer reset mogelijk. En bij HP krijgt u een paar meldingen over dat de inktpatroon leeg is, en of u door wilt gaan. Als u met een HP printer dan op OK klikt kunt u gewoon door printen. De printer geeft dan niet langer aan hoeveel inkt er nog in de inktpatroon zit.
Bij de Canon printers kunt u door middel van het indrukken van de reset knop, voor elke inktpatroon apart, de controle op het inktniveau uitschakelen.

Wat doet u als u een resetter gebruikt?

Heeft u voor uw printer inktpatronen een chipresetter aangeschaft, dan kunt u ongestoord met hergevulde inktpatronen printen. Want als u de inktpatroon gevuld heeft. en u gaat met uw chipresetter de gegevens op de chip resetten, dan zal de printer denken dat u (als u de patroon vervolgens in de printer doet) een nieuwe inktpatroon plaatst. Met de chipresetter zet u in feite de gegevens van de chip weer op factory default.