Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

  • Chipresetter LC-123 / LC-129  inktpatronen

Chipresetter voor Brother LC-123 t/m LC-129 inktpatronen

Reset de chip met de chipresetter als u probleemloos en veilig wilt printen met uw nagevulde inktpatronen .

Als de chip gereset is, zal de chipresetter dit duidelijk aangeven. Uw printer zal deze patronen  herkennen als nieuwe en probleemloos gaan printen zonder vervelende foutmeldingen

Waarom een Chipresetter voor Brother LC-123, LC-125, LC-127?

De Brother® LC-123, LC-125, LC-127 zijn de eerste Brother inktpatronen met een ingebouwde Chip. De chip dient voor de bewaking van het inktniveau. Dit is heel belangrijk, want als uw inktpatroon leeg zou zijn en u zou  gewoon door gaan printen, dan kan de printkop beschadigd worden. Of met andere woorden, het verhinderd u om verder te printen als een of meer inktpatronen leeg zijn.

Maar wat gebeurt er als u de inktpatroon opnieuw vult! De printer blijft van de chip de melding krijgen dat de inktpatroon leeg is (zie afb)
Wilt u wel verder printen dan heeft u 2 mogelijkheden. Als eerste kunt u de waarschuwing naast u neerleggen en toch verder printen. Of u gaat de chip resetten met de daarvoor ontworpen chip resetter.

Het veiligste voor uw printer is om de chip te resetten. Op deze manier blijft de inktcontrole zoals het origineel door Brother is ontworpen en zorgt u er voor dat u niet met lege inktpatronen gaat printen. Want printen met lege inktpatronen is heel slecht voor de printkop van uw printer.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Chipresetter LC-123 / LC-129 inktpatronen

  • € 26,96

  • Excl. BTW: € 22,28

Gerelateerde producten

Refill adapters (2x) Brother inktcartridges

Refill adapters (2x) Brother inktcartridges

Refill Adapters voor Brother inktcartridges (2X). Vul uw Brother cartridges supersnel en zonder te k..

€ 26,95 Excl. BTW: € 22,27