Andere producten voor PGI-520 en CLI-521 inktpatronen


Navulhandleiding Canon PGI-520 en CLI-521

Navulhandleiding voor Canon PGI-520 en CLI-521 inktpatronen.

De Canon PGI-520 en CLI-521 inktpatronen zijn nog eenvoudig na te vullen.

Gebruik de juiste inkt en volgen onze duidelijke navulhandleiding

U hoeft maar een keer een gaatje te boren en dat gaatje dat u geboort heeft hoeft na het vullen NIET af te sluiten.


Canon printer blijft aangeven inktpatroon is leeg

Als de PGI-520 en CLI-521 inktpatronen goed zijn nagevuld en u plaatst ze in de printer om te printen zal in eerste instantie deze aanblijven geven dat de gevulde Canon PGI-520 en CLI-521 inktpatronen leeg zijn.Dit heeft uiteraard zijn reden. Maar daar zijn oplossingen voor.

De beste oplossing is om een chipresetter te gebruiken voor de PGI-520 en CLI-521 inktpatronen

Met een  chipresetter kunt u de gegevens van de chip te verwijderen, zodat de printer de nagevulde  inktpatroon herkend als nieuw en ook weer normaal gaan printen.


Resethandleiding

Een andere oplossing die geen geld kost is om de Canon printer  reset handleiding te gebruiken.

Als u de reset handleiding gaat gebruiken zal de printer ook normaal gaan printen,  maar de Canon pirnter zal niet langer aangeven of en hoeveel inkt er nog in de inktpatroon zit.


Navul handleiding voor PGI-520 en CLI-521 inktpatronen

Deze afbeeldingen zijn van het navullen van CLI-8* inktpatronen. De werkwijze voor de CLI-8 enz. is gelijk aan die van de CLI521 en PGI520
ALS U KLAAR BENT MET NAVULLEN hoeft het GAATJE NIET te WORDEN AFGESLOTEN!!

Gebruik voor de CLI-521* en PGI-520 alleen de daarvoor ontwikkelde speciale inkt.
Inhoud:
CLI-521 per cartridge max 9 ml
PGI-520 maximaal 15ml

<h3

Boor een gaatje net onder
of boven het nokje

<h3

Duw de naald voorzichtig
door de spons

<h3

Zorg dat de punt
van de naald
in de inktvoorraadkamer
steekt


Wilt u geen problemen met het wel of niet aangeven van het inktniveau na het navullen, gebruik dan een chip resetter

De PGI-520 en CLI-521 inktpatronen zijn redelijk eenvoudig na te vullen.

 1. Boor een klein gaatje aan de voorkant van de cartridge( zie afbeelding).
  Als u de cartridge nader bekijkt zult u zien dat er een kleine opening zit in het schotje dat tussen de spons zit en de voorraadkamer met inkt.
 2. Plaats de naald op de spuit en vul hem met de benodigde inkt.
  PGI-520Bk en maximaal 13ML. De overige maximaal 8 ml. Maar stop in ieder geval direkt met vullen als er via een opening inkt geknoeid wordt.
 3. Steek nu de naald dwars door de spons, zo dat de punt van de naald in de inktvoorraad kamer uitkomt, via de opening die u eerder heeft gezien.
 4. Houd nu de cartridge zoals op de afbeelding is aangegeven met de opening naar boven en spuit nu de inkt in de voorraad kamer tot deze bijna vol is.
 5. Trek de naald terug uit de voorraad kamer en spuit een gedeelte van de inkt in de spons. Let op dat de spons niet over bevult wordt en dat de voorraadkamer niet helemaal vol wordt. (de voorraadkamer mag niet helemaal vol zijn, er moet een bubbeltje lucht in blijven, doet u dit niet dan zal er later geen inkt meer uit deze kamer naar de spons vloeien.)
 6. Trek de naald nu helemaal terug uit de cartridge. Draai de cartridge om en controleer of er ergens inkt uit stroomt.
  De cartridges kunnen nu gewoon terug geplaatst worden in de printer.
  Bij de CLI-521 en de PGI-520 cartridges dient u een printer reset uit te voeren. Dit is alleen voor de eerste keer dat u die cartridges navult. Cartridges zijn tot 3 keer na te vullen, daarna dienen ze vervangen te worden. De spons wordt dan zo hard dat navullen niet langer aan te bevelen is.
 7. Het gaatje dat gemaakt is voor het vullen, hoeft u niet meer dicht te maken.
  Maak aansluitend het gereedschap schoon met lauw warm water.
  Flesjes inkt niet te warm bewaren en goed afsluiten. Niet in de koelkast.
  Inkt en naalden buiten bereik van kinderen bewaren. Rommel en inkt afval moet altijd in de blauwe box

Onze huismerk inktpatronen behoren tot de Top 10 kwaliteit inktpatronen in Nederland.

Gebruik van onze huismerk inktpatronen heeft geen invloed op de garantie van uw printer.
Er zit een chip op de inktpatronen, waardoor de printer aangeeft dat er een inktpatroon in zit en ook hoeveel inkt er nog in moet zitten.

Dit is de oplossing voor uw dure Canon Pixma inktpatronen probleem.
Huismerk inktpatronen zitten niet in een doosje, De inktpatronen zijn apart verpakt in een plastic zakje. De huismerk inktpatronen werken net zo, alsof u originele dure inktpatronen in uw printer heeft.

De printer hoeft met deze inktpatronen NIET gereset te worden, De inktpatronen werken op dezelfde manier als de dure originele Canon inktpatronen.

Hervulbare PGI-520 en CLI-521 zijn lege inktpatronen. U vindt bij ons sets met 5 of met 6 hervulbare inktpatronen. Heeft u een printer met ook een grijze inktpatoon, dan moet u een set met 6 hervuilbare inktpatronen kiezen. U moet de set thuis zelf vullen. Let er wel op dat u voor uw printer geschikte inkt in de hervulbare inktpatronen vult. De moderne printers hebben zulke fijne printkoppen, dat een goedkope universele inkt van bijvoorbeeld de Blokker, of Aldi, rampzalige gevolgen kan hebben voor de afdrukken in uw printer. Een printkop is heel snel beschadigd, en vervangen kost vaak meer dan een nieuwe printer.

Deze producten zijn ook geschikt voor:

Canon Pixma IP3600, Canon Pixma IP3600 Series, Canon Pixma IP4600, Canon Pixma IP4600 Series, Canon Pixma IP4600 X, Canon Pixma IP4700, Canon Pixma MP540, Canon Pixma MP550, Canon Pixma MP560, Canon Pixma MP620, Canon Pixma MP620 Series, Canon Pixma MP630, Canon Pixma MP640, Canon Pixma MP640 R, Canon Pixma MP640 Series, Canon Pixma MP980, Canon Pixma MP990, Canon Pixma MX860, Canon Pixma MX870, Canon Pixma MX870 Series