Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

 • Navul inkt Canon CL-41 inktpatroon - Cyan

Navul inkt Canon CL-41 inktpatroon. Kleur: Cyan va. 100ml.

Inktec navul inkt voor navullen van de Canon CL-41 inktpatroon.

Speciale navul inkt voor de Canon CL-41 inktpatroon.  De moderne Canon inktpatroon, kan printen op een hele hoge resolutie. En met een hoge snelheid. Daarbovenop is de resolutie van de afdruk ook een stuk scherper.
Dit heeft uiteraard gevolgen voor welke inkt er gebruikt gaat worden.
De aanvoer van de navul inkt moet wel afgestemd zijn op de snelheid waarmee de printer de afdruk wil klaar maken.
Het gevolg is dat de gebruikte Canon inkt ook aan die hoge resolutie moet voldoen en op hoge snelheid kan worden gebruikt.

De Canon CL-41 kleuren inktpatroon is opgedeeld in drie compartimenten.

Waar zitten de kleuren bij de CL-41 inktpatroon  Als het deksel wordt verwijderd dan de inktpatroon dan zitten daaronder 3 kamertjes. Of compartimenten.   Met  in elk compartiment een verschillende kleur. Dit moet wel gescheiden zijn anders zou het een modderboel aan inkt worden. In elke kamer zit een kleur.  Cyan, Magenta en Yellow. Daarom zijn er 3 kleuren nodig voor het navullen van deze inktpatroon.
De Cyan navul inkt is voor het navullen CL-41 blauw compartiment.

Navul inkt van INKTEC is samengesteld voor het navullen van de Canon CL-41 inktpatroon in combinatie met de kleuren Magenta en Yellow.

Om deze kleuren inktpatroon na te vullen, hoeft u het deksel niet te verwijderen. In het kapje onder de sticker zitren al drie gaatjes. Door deze gaatjes iets groter te maken is het mogelijk om de naald daar in te doen en dan via die gaatjes de inktpatroon te vullen.

Navul inkt vanaf 100ml voor de Canon kleuren inktpatroon.

De navul inkt voor Canon inktpatronen is te koop vanaf 100ml tot 1 liter verpakking. De inkt wordt door 112ink zelf afgegoten. Dit is geen universele inkt. Maar inkt die door de firma InkTec speciaal is samengesteld voor het Cyan compartiment van de CL-41 inktpatroon.

Specificaties.

 • Art.nr: C908C
 • Kleur Cyan
 • Geschikt voor: CLI-8C, CL-41
 • Type: dye navul inkt
 • inhoud: vanaf 100 ml

Geschikt voor: 

Deze Cyan navul inkt is geschikt voor:

 • CL-41
 • CLI-8
 • CLI-520

Grotere hoeveelheid dan 100ml inkt v. Canon CL-41

Er wordt niet overal evenveel geprint. Sommige CL-41 inktpatronen worden ergens elke week een keer gevuld. Bij een klein verbruiker soms wel 1x per maand of nog langer. Daarom bieden we inkt aan in kleine en grotere hoeveelheden.
Wilt u meer inkt voor Canon CL-41 inktpatronen bestellen dan 100ml.
Dat kan tegen voordelige meerprijs.

 • 250ml (meerprijs € 8,60)
 • 500ml (meerprijs € 16,65)
 • 1000ml (meerprijs € 24,65)

Navul inkt Canon printers met CL-41 inktpatroon:,

Speciale navul inkt voor de Canon CL-41 inktpatroon De moderne Canon inktpatroon, kan printen op een hele hoge resolutie. En met een hoge snelheid. Vroeger met de eerste Canon inktjet printer, duurde het printen van een photo op A4 formaat wel 5 tot minuten. Tegenwoordig gaat dit allemaal veel sneller. En daarbovenop is de resolutie van de afdruk ook een stuk scherper. Dit heeft uiteraard gevolgen voor welke inkt er gebruikt gaat worden. De aanvoer van de navul inkt moet wel afgestemd zijn op de snelheid waarmee de printer de afdruk wil klaar maken. Het gevolg is dat de gebruikte Canon inkt ook aan die hoge resolutie moet voldoen en op hoge snelheid kan worden gebruikt. Als u de printkop van een CL-41 inktpatroon onder de loepe legt dan ziet u dat er tot wel 1000 nozzle gaatjes zitten waar tijdens het printen de inkt uit komt. Deze gaatjes zijn zo ontzettend fijn dat een te dikke inkt er niet of slecht door komt. Om dan een goede kleurbalans te vinden bij het afdrukken met een CL-41 of om te zorgen dat er geen strepen in de afdruk komen, is de samenstelling van de navul inkt van de Canon inktpatroon heel belangrijk. Ten eerste moet de inkt goed door de nozzle van de printkop kunnen, en ten tweede moet de kleur van bijvoorbeeld een logo of van een foto kloppen en ten derde moet de inkt, omdat de printsnelheid steeds hoger wordt ook goed vloeiend zijn.. Daarom word er voor Canon CL-41 inktpatroon ook aangepaste inkt gemaakt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Navul inkt Canon CL-41 inktpatroon - Cyan

 • € 6,95

 • Excl. BTW: € 5,74

Beschikbare opties:


Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

 • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

 • DHL € 5.95
 • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker

Gerelateerde producten

Inkt navulset Canon PG-40 & CL-41 inktpatroon

Inkt navulset Canon PG-40 & CL-41 inktpatroon

Inkt navulset voor de Canon PG-40 Black en CL-41 kleur inktpatroon.Een complete inkt navulset met toebehoren.Voor het navullen van de Canon ..

€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01

Navul inkt Canon PG-40 inktpatroon Black

Navul inkt Canon PG-40 inktpatroon Black

navul inkt voor de Canon PG-40 inktpatroon. Black va. 100ml. De Canon PG-40 (XL) inktpatroon heeft één compartiment. Er zit een groot v..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Navul inkt 4x250ml PG-40 CL-41 inktpatronen

Navul inkt 4x250ml PG-40 CL-41 inktpatronen

Navul inkt 4x250ml inkt geschikt voor PG-40 en CL-41 inktpatronenTopaanbieding! 4 flessen navul inkt halen is 3 betalenAls u deze set inkt b..

€ 41,85 Excl. BTW: € 34,59