Andere producten voor HP920XL inktpatronen kleur en zwart


Navulhandleiding HP920XL inktpatronen

Navul handleiding voor HP920XL inktpatronen

Deze uitleg kunt u ook gebruiken voor het navullen van de andere kleuren van de HP920XL.

U dient uiteraard voor het vullen te zorgen dat er een plek is om te vullen waar een druppeltje inkt geen problemen geeft, spullen dienen naar uw behoeven afgedekt te zijn, en handschoentjes zijn aangetrokken.
Verder dient u uiteraard buiten bereik van kinderen te vullen en de spullen buiten bereik te bewaren.

1e plak de onderkant waar de inkt uit komt goed af. Gebruik eventueel het bij aankoop meegeleverde afsluitdopje in combinatie met (aluminium) plakband of gewoon plastic.

2e Verwijder het etiket van de bovenkant en druk het plastic bolletje in de cartridge of probeer dit plastic bolletje met een schroef te verwijderen

3e Tijdens het vullen houd u de cartridge in een hoek zoals op de afbeelding hieronder.
(in het schotje tussen de spons en de inktruimte zit aan de onderkant een opening zodat er tussen de 2 ruimtes de wet op de communicerende vaten van toepassing is)Navulhandleiding hp920XL inktpatronen4e Vul de grote zwarte cartridge nu met de aangekocht inkt.
Vul de spuit met maximaal inkt en spuit deze langzaam via het gemaakte gaatje vol. U zult zien dat u zeker 2x de spuit moet vullen om de cartridge vol te krijgen.

Loopt er tijdens het vullen aan de onderkant inkt uit, dan heeft u de opening niet goed afgeplakt

Doe af en toe de cartridge een beetje minder scheef zodat de inkt goed naar de spons kan lopen. Vul tot de inkt in het reservoir niet langer zakt, en zuig dan een klein beetje inkt terug in de spuit.
5e Leg de spuit weg, en sluit het gemaakte gaatje weer af met of een afsluitdopje of met een kogeltje
6e; Haal vervolgens de aangebrachte plakband en afsluitdopje van de uitstroomopening waar de inkt uit dient te
komen.
7e Zet de cartridges een tijdje op een tissue of doekje, zodat overtollige inkt de kans krijgt om er uit te stromen, en u geen geknoei krijgt in uw printer.

8e Plaats nadien de cartridge terug in de printer. U zult wederom de melding krijgen dat de inktpatroon leeg is.

Op de HP920XL cartridges is een elektronische counter(teller) geplaatst op de kleine computerchip.

Het aantal in de counter is op een hoog aantal afdrukken afgesteld.

Deze teller telt dit aantal elke keer af als de inktpatroon wordt gebruikt voor het maken van een afdruk.


Uiteindelijk zal de de teller op nul uitkomen. Op dat punt zal een “error message” /foutmelding vertoond worden.
Deze foutmelding kunt u weg klikken door op “Ok”te klikken.
Dit heeft echter wel tot gevoltg dat het inktlevel van deze inktpatroon niet meer zal worden weergegeven. En dat de printer niet langer aangeeft of een inktpatroon leeg is.

Op sommige printers kunt u de verschillende “errors” en verschillende waarschuwingen simpel door te klikken doen verdwijnen. De printer moet dan weer gewoon door printen.
LET er wel op dat u dit ook weer moet doen als er vervolgens andere inktpatronen leeg zijn en worden nagevuld. U dient dan wel zelf teblijven controleren hoe het inktniveau is

Op enkele HP printers dient u de RESUME of RESET knop ongeveer 10-15 seconden in gedrukt te houden.

Hierdoor wordt dan de printer gereset en zal deze ook met hergevulde cartridges gaan printen.Navulhandleiding hp920XL zwart en kleuren inktpatronen

Deze (112ink) inktpatronen voor HP920XL zijn geschikt voor :

OfficeJet 6000 , OfficeJet 6500 A Plus , OfficeJet 7000 Wide format , OfficeJet 6000 Series , OfficeJet 6500 series , OfficeJet 7500 A Wireless , OfficeJet 6000 special Edition , OfficeJet 6500 Wireless , OfficeJet 7500A , OfficeJet 6000 Wireless , OfficeJet 6500A e-AiO series , OfficeJet Pro 6500 , OfficeJet 6500 , OfficeJet 7000 , OfficeJet Pro 6500 Wifi , OfficeJet 6500 A , OfficeJet 7000 special Edition


Navullen van HP920XL inktpatronen.

Onze navul inkt voor het navullen van HP364(XL) inktpatronen is ook geschikt voor het navullen van de HP920XL inktpatronen. De samenstelling die  HP voor deze twee soorten gebruikt is gelijk.  Hierdoor is ook onze navul inkt voor alle twee geschikt.