Andere producten voor HP301(XL) kleur en zwart inktpatronen


Navulhandleiding HP301(XL) inktpatronen

Navulhandleiding voor de Hp301(XL) inktpatronen kleur en zwart

Deze navulhandleiding is ook geschikt voor HP62, HP300, HP301 en HP302(XL) kleur en zwart inktpatronen.

De navulhandleiding is voor al deze inktpatronen gelijk. Deze inktpatronen zijn eenvoudig na te vullen

BELANGRIJK BIJ HET VULLEN VAN ALLE INKTPATRONEN!!! BETER EEN KLEIN BEETJE MINDER INKT DAN TEVEEL.

Heeft u teveel inkt in de inktpatroon gedaan dan zal de inktpatroon gaan lekken. Zuig in dat geval gewoon een klein beetje inkt weer uit de spons

Navulahandleiding voor HP301XL
Vulhoeveelheden: Black: 301 ca. 3ml, 301 XL ca. 8ml
Kleur: 301 per kleur 3ml, 301 XL elk 4ml

Kleurvolgorde hp301XL

De sticker op de bovenkant zit daar uitsluitend om u informatie te geven over het type cartridge, en dient ter versiering!

Het dient niet om de gaatjes af te sluiten. Onder de  sticker zitten gaatjes, Door deze gaatjes kunt u de inktpatronen vullen. Let er wel op welk gaatje u gebruikt. Als u in het gaatje kijkt ziet u een sponsje, dat gaatje moet u gebruiken. 

ALS U KLAAR BENT MET NAVULLEN MOGEN DE GAATJES NIET WORDEN AFGESLOTEN!!

Een refill tool (airpuller) is voor het vullen van deze inktpatronen heel belangrijk.


Deze cartridges zijn eenvoudig na te vullen.

HP maakt de laatste jaren vaak 2 versies van de inktpatronen ( zie afbeeldingen) een kleine versie en een XL versie. Kijk voor u gaat vullen of u een kleine of xl versie heeft.
Wilt u het goed doen dan heeft u een navultool nodig.
HP 300 en HP301 kleine en grote versie

U kunt natuurlijk, net zoals u op de afbeelding hiernaast ziet, met een scherp mes het dekseltje van de cartridge halen.

Doe dit voorzichtig.

U zult kracht moeten uitoefenen. Pas op dat u zich niet snijdt,

Na het vullen kunt u de kapjes met velpon of bison kit er opnieuw opplakken.

U kunt natuurlijk ook met een naald door de stikker prikken en de gaatjes opzoeken die al in de deksel zijn gemaakt.
Want onder de sticker bevinden zich ontluchtingsgaatjes.
Verwijder de sticker of zoek de gaatje op (steek er met de naald door).
Via deze gemaakte opening kunt u de cartridge vullen. LET OP met het vullen van de kleuren van de kleuren. U vult met de opening recht boven de printkop. Onder de spons zit een filter dat verbonden is met de printkop. Als u recht naar beneden prikt dan gaat u met de naald door dit filter. U moet dan ook een klein beetje scheef prikken met het vullen Dus niet helemaal recht naar beneden prikken. .
Hiernaast ziet u een voorbeeld voor hoe de kleuren zitten. Om het zeker te weten Controleer met een tandenstoker onder welk gaatje welke kleur zit. Druk de tandenstoker ongekeerd terug in het gaatje, zodat u zich niet kunt vergissen.


  • Plaats de naald op de spuit en vul de afzonderlijke kleuren. HP 301
  • Druk de naald tot onderin de spons, en druk de spuit langzaam leeg.
  • Kijk of de spons verzadigd begint te raken en stop dan direct met vullen.
  • Ga dan verder met de volgende kleur.
  • Als u klaar bent met vullen. Kijk dan of er een druppeltje inkt onderaan de printkop komt.
  • Heeft u een navultool>airpuller> zuig een klein beetje inkt af via de printkop van de inktpatroon en gooi dit beetje inkt weg.
  • Heeft u geen navultool>> Zet de cartridge in een bekertje en laat hem "uitlekken" . Dit werkt niet altijd. Een airpuller is echt nodig
  • Controleeer uw werk: Vouw een keukentissue of closetpapier een aantal keren dubbel zodat een stevig maar zacht verend kussentje ontstaat. Druk de prinktop een seconde op dit kussentje. Heeft u succesvol nagevuld dan ziet u drie steepjes geel/rood/blauw naast elkaar staan van ongeveer een centimeter. lang.
  • Staan er geen steepjes of slechts 1 of 2 of zijn de streepjes onderbroken of slechts puntjes. Dan is de prinktop nog vol met lucht of zijn de gaatjes zijn verstopt.
  • Probeer dit met printkopreiniger zoals al eerder omschreven te verhelpen.

Deze inktpatronen geven na het vullen niet meer aan hoeveel inkt er in zit.

Krijgt u een foutmelding, dat de inktpatroon niet herkend wordt, dan is de inktpatroon stuk. En dient vervangen te worden.

Deze inktpatronen zijn 1 tot maximaal 2x goed na te vullen.

Maak na het vullen het gereedschap, spuiten naalden en geknoeide inkt, direct schoon.

Huismerk kleur en zwart XL inktpatronen HP301XL

Onze huismerk (altijd de XL versie) inktpatronen behoren tot de TOP 10 van beste inktpatronen van Nederland. Voor HP301 XL leveren wij nieuwe (geen OEM) inktpatronen. Dit is noodzakelijk omdat HP met diverse printers en inktpatronen is begonnen met "printer herkenning". Printer herkenning zorgt er voor dat (bijvoorbeeld) inktpatronen HP301 XL van uw buurman en die ook al in de printer van de buurman hebben gewerkt, niet in een ander printer gestopt kunnen worden.

Flessen inkt voor de inktpatronen HP301(XL) kleur en zwart

Uit kwaliteit oogpunt hebben wij gekozen voor navul inkt van 2 leveranciers.De meeste inkt die wij leveren is van het merk InkTec.Met InkTec inkt bent u verzekerd van een kwalitatief goede inkt. De inkt wordt gemaakt door de grootste inktfabricant ter wereld.Inktec maakt al sinds 1992 in Zuid Korea inktjet inkt. Eigenlijk al vanaf het begin van Inktjet printers .Door de toename van het gebruik van thuis printen werd de inkt een massa product, en daardoor werd het ontwikkelen en vervaardigen van inkten interessant.Het doel van Inktec is om een gelijk waardige, zo niet betere compatible inkt te ontwikkelen, voor een goede zo niet nog betere afdruk in inktjet printers.Deze inkt voor de HP301(XL) bekend onder de artikelnummers H1061, zijn totaal op elkaar afgestemd. Deze inkt is gemaakt voor gebruik in inktpatronen met een roze kapje

Navulsets ink voorkleur en zwart HP301(XL) inktpatronen

De navulsets ink worden door ons zelf per bestelling samengesteld. De inkt wordt handmatig afgewogen. Een complete navulset bestaat uit flesje of flesjes inkt en daarbij een voor deze set nodige hoeveelheid spuiten en naalden en wegwerphandschoentjes. De navulsets inkt worden allemaal geleverd met een duidelijke nederlandstalige navulhandleiding.

Navulhandleidingen

Navulhandleidingen worden door ons zelf samengesteld. Er zijn aparte handleidingen voor de kleur en zwart inkt patronen voor Deskjet of envy pirnters. De handleidingen kunt u ook online raadplegen
Kijk daarvoor op deze pagina: < navulhandleiding voor HP301XL kleur en Zwart