Andere producten voor HP351XL / HP350XL kleur en zwart!!


Navulhandleiding HP350-HP351(XL) inktpatronen

Navulhandleiding voor HP350-HP351(XL) inktpatronen.

Deze handleiding is geschikt voor ALLE inktpatronen combinaties waarvan de kleuren inktpatronen een GROEN kapje heeft

Navullen HP339

Ontluchter voor HP inktpatronen

Navullen HP338

Navullen HP338

De sticker op de bovenkant zit daar uitsluitend om u informatie te geven over het type cartridge, en dient ter versiering!
Het dient niet om de gaatjes af te sluiten.
ALS U KLAAR BENT MET NAVULLEN MOGEN DE GAATJES NIET WORDEN AFGESLOTEN!!

Navulhandleiding

Deze inktpatronen zijn redelijk eenvoudig na te vullen.
MAAR wilt u het goed doen dan heeft u een navultool nodig.

Navulhandleiding voor de zwarte inktpatronen van HP nr HP336-HP337-HP338-HP339

Onder de sticker bevind zich een klein ontluchtingsgaatje. Bij de 337, 338 en de 339 zitten er 5, bij de nr 336 is er slechts 1.
Verwijder de sticker of zoek het gaatje op en steek er met de naald door. Via deze opening kunt u de cartridge vullen.( vult u met de opening recht boven de printkop dan moet u niet helemaal recht naar beneden prikken. U kunt dan door het filter prikken dat aan de printkop zit.)

Navul handleiding

 • Plaats de naald op de spuit en vul hem met inkt
 • HP 336 max 7 ml - HP 337 en 338 max 11 ml- en HP 339 max 20 ml
 • Druk de naald in de spons en spuit langzaam de inkt in de spons.
 • Kijk of de spons verzadigd begint te raken en zuig dan een klein beetje inkt terug in de spuit. Bij de 339 moet u even wachten tot de inkt in de grote kamer uitgelopen is en dan weer langzaam bijvullen.
 • Teveel inkt: Heeft u geen refill tool>> Laat de cartridge een paar uren staan (bijvoorkeur in de plastic beker om de overtollige inkt op te vangen) zodat de inkt goed door de printkop kan komen. En ga dan naar "vervolg"
 • Heeft u een refilltool. >> Zet de cartridge in de refilltool. Verwijder de naald van de spuit. En zuig nu een paar milliliter inkt onder uit de printkop. Deze inkt kan terug in de fles.
 • de vulgaatjes moeten NIET WORDEN AFGESLOTEN.
 • Vervolg controleer uw werk: Vouw een keukentissue of closetpapier een aantal keren dubbel zodat een stevig maar zacht verend kussentje ontstaat. Druk de prinktop een seconde op dit kussentje. Heeft u succesvol nagevuld dan ziet u een klein zwart streepje op de tissue. In dat geval kunt u de cartridge terug plaatsen in de printer en kunt u een testprint maken.
 • Is er geen afdruk te zien op de tissue, of een rafelige, of slechts een paar puntjes. In dat geval kunt u er toe over gaan door nog eens inkt onderuit de printkop te zuigen (punt 6).
 • Helpt dit niet. Pak dan een oud schotelje of iets anders waar u een beetje printkopreiniger op giet. Zet de cartridge met de printkop een tijdje in deze reiniger.
 • Heeft u een refill tool>> doe dan nog een keer zoals omschreven in punt 6. U kunt de inkt weer in de fles doen maar u kunt het ook in de cartridge spuiten.
 • Maak aansluitend het gereedschap schoon met lauw warm water.
 • Flesjes inkt niet te warm bewaren en goed afsluiten. Niet in de koelkast.

Navulhandleiding voor de kleuren inktpatronen HP342 - HP343 en HP344-351(XL)

 

Deze cartridges zijn redelijk eenvoudig na te vullen. Wilt u het goed doen dan heeft u een navultool nodig.
HP342 - 343 - 344-hp351

Onder de sticker bevind zich ontluchtingsgaatje.
Verwijder de sticker of zoek de gaatje op en steek er met de naald door. Via deze opening kunt u de cartridge vullen.( vult u met de opening recht boven de printkop dan moet u niet helemaal recht naar beneden prikken. U kunt dan door het filter prikken dat aan de printkop zit.). Controleer met een tandenstoker onder welk gaatje welke kleur zit. Druk de tandenstoker omgekeerd terug in het gaatje, zodat u zich niet kunt vergissen.

  • Plaats de naald op de spuit en vul de afzonderlijke kleuren. HP 342 en 343 HP351 maximaal 3 ml per kleur. HP344 HP351XLmaximaal 5 ml per kleur.
  • Druk de naald tot onderin de spons, en druk de spuit langzaam leeg.
  • Kijk of de spons verzadigd begint te raken en stop dan direct met vullen.
  • Ga dan verder met de volgende kleur.
  • Als u klaar bent met vullen. Kijk dan of er een druppeltje inkt onderaan de printkop komt.
  • Heeft u een navultool>> zuig een klein beetje inkt af en gooi dit weg.
  • Heeft u geen navultool>> Zet de cartridge in een bekertje en laat hem "uitlekken"
  • Controleeer uw werk: Vouw een keuken tissue of closetpapier een aantal keren dubbel zodat een stevig maar zacht verend kussentje ontstaat. Druk de prinktop een seconde op dit kussentje. Heeft u succesvol nagevuld dan ziet u drie steepjes geel/rood/blauw naast elkaar staan van ongeveer een centimeter. lang.
 • Staan er geen streepjes of slechts 1 of 2 of zijn de streepjes onderbroken of slechts puntjes. Dan is de printkop nog vol met lucht of zijn de gaatjes zijn verstopt.
 • Probeer dit met printkopreiniger zoals al eerder omschreven te verhelpen.

De XL (112ink) inktpatronen HP350XL en HP351XL behoren tot de TOP 10 van Nederland

Al onze inktpatronen HP350XL en HP351XL koopt u altijd met 100% garantie, 112ink XL inktpatronen zijn geen OEM. Huismerk producten worden niet door de printer fabricant gemaakt, en worden door de printerfabricant dan ook niet aanbevolen. De door ons aangeboden HP350XL en HP351XL inktpatronen , inkt en andere printersupplies doen echter niet onder tov. de dure originele producten.

Heeft een printer fabricant 2 soorten inktpatronen, zoals een kleine en een XL. Huismerk patronen zijn ALTIJD de goedkopere XL variant.

Nieuwe huismerk Inktpatronen voor HP350XL Black en HP351XL Color (CB335EE en CB336EE) (Geen OEM)

Dit zijn 100% nieuwe patronen voor zwart en kleur om te gebruiken in uw HP DeskJet () printer.

Flessen inkt voor HP350XL en HP351XL inktpatronen

Uit kwaliteit oogpunt hebben wij gekozen voor navul inkt van 2 leveranciers.De meeste inkt die wij leveren is van het merk InkTec.Met InkTec inkt bent u verzekerd van een kwalitatief goede inkt. De inkt wordt gemaakt door de grootste inktfabricant ter wereld.Inktec maakt al sinds 1992 in Zuid Korea inktjet inkt. Eigenlijk al vanaf het begin van Inktjet printers .Door de toename van het gebruik van thuis printen werd de inkt een massa product, en daardoor werd het ontwikkelen en vervaardigen van inkten interessant.Het doel van Inktec is om een gelijk waardige, zo niet betere compatible inkt te ontwikkelen, voor een goede zo niet nog betere afdruk in inktjet printers. Deze inkt voor de HP350 en HP351(XL) bekend onder de artikelnummers H6065 en H6066, zijn totaal op elkaar afgestemd. Deze inkt is gemaakt voor gebruik in inktpatronen met een roze kapje.

Navulsets inkt

De navulsets inkt worden door ons zelf per bestelling samengesteld. De inkt wordt handmatig afgewogen. Een complete navulset bestaat uit flesje of flesjes inkt en daarbij een voor deze set nodige hoeveelheid spuiten en naalden en wegwerphandschoentjes. De navulsets inkt worden allemaal geleverd met een duidelijke nederlandstalige navulhandleiding.

Navulhandleidingen

De navulhandleiding voor HP350XL en HP351XL worden door ons zelf samengesteld. De handleidingen kunt u ook online raadplegenKijk daarvoor op deze pagina: < navulhandleidingen >

Zoekwoorden: XL, HP xl, HP ink, HP350xl,hp351xl,