Navul inkt Canon inktpatronen

Navul inkt Canon inktpatronen

Navul inkt voor Canon inktpatronen. Vanaf 100ml

Canon inktpatronen compatibel navul inkt vanaf 100ml.

Speciale Inktec inkt voor Canon intpatronen van 100ml tot 1 liter.

De hoeveelheid Canon inkt kan bij het product worden aangepast.

Navulhandleidingen voor veel soorten Canon inktpatronen vindt u op >deze< pagina.


Kies hieronder voor welke inktpatronen u inkt zoekt


Verfijnd zoeken


Navul inkt -5 liter- voor Canon inktpatronen

Navul inkt -5 liter- voor Canon inktpatronen

Navul inkt -5 liter- voor Canon inktpatronen . Dit is een set van 4 liter Inktec navul inkt.Deze navul inkt is geschikt voor het navullen va..

€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

Navul inkt -4 liter- voor Canon inktpatronen

Navul inkt -4 liter- voor Canon inktpatronen

Navul inkt -4 liter- voor Canon inktpatronen . Dit is een set van 4 liter Inktec navul inkt. Deze navul inkt is geschikt voor het navulle..

€ 115,00 Excl. BTW: € 95,04

Inkt Canon CLI-551/571(XL) GRIJZE inktpatroon

Inkt Canon CLI-551/571(XL) GRIJZE inktpatroon

Navul inkt voor de Canon CLI-551/CLI-571(XL) GRIJZE inktpatroon. Speciale Dye inkt (va. 100ml)  voor de Canon Grey / Grijze inktpa..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Navul inkt Canon PG-545(XL) Black inktpatroon

Navul inkt Canon PG-545(XL) Black inktpatroon

Navul inkt Canon PG-545(XL) black inktpatroon Gepigmenteerde Black navul inkt voor de Canon PG-545 en 545XL inktpatroonSpeciale Inktec navul..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Pigment navul inkt Canon PGI-520 inktpatroon

Pigment navul inkt Canon PGI-520 inktpatroon

Pigment Black navul inkt v.d. Canon PGI-520 inktpatroon. Speciale pigment navul inkt vanaf 100ml voor Canon pgi-520 black inktpatroonCa..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Pigment navul inkt PGI-525 inktpatroon

Pigment navul inkt PGI-525 inktpatroon

Pigment Black navul inkt voor de PGI-525 inktpatroon va. 100mlEen fles met Canon compatible Black Pigment navul inkt van het merk Inktec, (r..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Flessen navulinkt voor Brother, Canon, Epson of HP inktpatronen.

Uit kwaliteit oogpunt hebben wij gekozen voor inkt van 2 leveranciers. De meeste inkt die wij leveren is van het merk InkTec.

Met InkTec inkt bent u verzekerd van een kwalitatief goede inkt. De inkt wordt gemaakt door de grootste inktfabricant ter wereld.
Inktec maakt al sinds 1992 in Zuid Korea inktjet inkt. Eigenlijk al vanaf het begin van Inktjet printers .
Door de toename van het gebruik van thuis printen werd de inkt een massa product, en daardoor werd het ontwikkelen en vervaardigen van inkten interessant.
Het doel van Inktec is om een gelijk waardige, zo niet betere compatible inkt te ontwikkelen, voor een goede zo niet nog betere afdruk in inktjet printers.

Wij kopen flessen inkt van 1000ml en gieten deze handmatig over naar de door u bestelde hoeveelheid inkt. De verschillende kleuren zijn altijd op elkaar afgestemd. Het is een soort set, en om een optimaal printer resultaat te krijgen, is het aan te bevelen om deze inkten ook als set te gebruiken.

Voor een aantal Canon printers is grijze inkt nodig. De grijze inkt wordt geleverd door Octopus Fluids.

Navulsets inkt

Wij kopen geen kant en klare navulsets inkt. Omdat wij de kwaliteit van de producten die wij leveren hoog in het vaandel hebben staan, is het belangrijk om te controleren wat er aan de klant wordt opgestuurd..De navulsets stellen wij zelf compleet samen in ons magazijn. Ook de navulhandleiding/navulhandleidingen worden door ons zelf samengesteld. Voor een groot aantal inktpatronen hebben we speciale inkt. De flessen zijn duidelijk gelabeld. Voor een navulset inkt worden de flessjes inkt handmatig precies afgewogen. De flesjes krijgen vervolgens een label en dan wordt de set helemaal klaar gemaakt. Een set wordt per bestelling klaar gemaakt.

Alle genoemde merkennamen, zoals Brother, Canon, Epson, of HP dienen slechts ter identificatie, en zijn in eigendom van de desbetreffende rechtmatige eigenaren.

De navulhandleidingen die wij ter beschikking stellen zijn alleen voor prive gebruik en mogen niet , zonder ons hierover vooraf te informeren, Het is verboden om als toestemming is verleend deze handleidingen te verspreiden zonder ons internet adres www.112ink.nl te vermelden