Problemen met online bestellen? Bel 0544 84 33 77. Wij helpen u graag telefonisch verder

  • Inkt navulset HP300(XL) kleur inktpatroon

Inkt navulset voor de HP300(XL) Kleur inktpatroon.

InkTec H4060CMY inkt 3x50ml

Een complete set voor de normale en XL HP300 inktpatroon.

Met duidelijke Nederlandstalige HP300(XL) navulhandleiding.


De inhoud van deze navulset is :

  • 3 x 50 ml inkt dye navulinkt CMY
  • 3x spuit en naald
  • 2x wegwerp handschoentjes

Dit is een complete inkt navulset (NVS3-300+) met Dye CMY navulinkt en met een duidelijke nederlandstalige navulhandleiding en toebehoren om deze kleine versie maar ook de XL versie inktpatroon professioneel eenvoudig na te vullen.


Nu..... met gratis Airpuller/ prinktop ontluchter AIR338

Onze navulsets is nu nog completer. Want bij deze navulset wordt een Airpuller/printkopontluchter (ter waarde van € 3,95) gratis meegeleverd. Deze is geschikt voor zowel de kleine als de XL versie .

De inkt navulsets worden door ons zelf samengesteld. Deze set is met speciale InkTec pigment navulinkt H4060-CMY. Navullen van deze kleine maar ook de XL versie inktpatronen is heel eenvoudig, als u vult volgens onze navulhandleiding.
Heeft u nog nooit eerder nagevuld? De verschillende navulhandleidingen voor kleur en black inktpatronen kunt u hier vinden


Dit is een complete inkt navulset voor het; hervullen van xl maar ook van de kleine versie HP printer inktpatronen HP300(XL) inktpatronen.

Voor de kleine versie maar ook voor de XL versie is een goede navulhandleiding samengesteld. Deze kunt u op de volgende pagina vinden: https://www.112ink.nl/navul-handleidingenNavullen van HP 300/301 inktpatronen is heel eenvoudig, Als u de inktpatroon uit de printer haalt, en het etiketje aan de bovenkant verwijderd dan ziet u dat HP de vulgaatjes al heeft aangebracht. Als het etiket verwijderd is van de kleuren inktpatroon dan kunt u ook al goed zien waar u welke kleur moet vullen. De meest voorkomende fout bij het navullen van inktpatronen is dat er TE veel inkt in wordt gespuit. Er is een groot verschil in inkt tussen HP300 inktpatronen (zijn kleine inktpatronen, waar ook maar een klein beetje inkt in kan en de HP300XL inktpatronen. Lees dan ook de handleiding goed door hoe en ook hoeveel inkt u in de inktpatroon moet bijvullen.Voor een goed navulresultaat is een ontluchter (of Airpuller) heel belangrijk. Waarom? Als u een inktpatroon heeft leeg geprint dan komt er boven de printkop, in de bufferruimte lucht. Hier hoort eigenlijk inkt te zitten. Met de airpuller zuigt u deze lucht weg, zodat er weer inkt voor in de plaats komt.

Waarom is er voor de verschillende inktpatronen aparte inkt.?

De moderne inktpatronen die worden gemaakt, kunnen printen op een hele hoge resolutie. Dit houdt in dat de gebruikte inkt ook aan die hoge resolutie moet voldoen. Als u de printkop van een inktpatroon onder de loepe legt dan ziet u dat er tot wel 1000 nozzle gaatjes zitten waar tijdens het printen de inkt uit komt. Deze gaatjes zijn zo ontzettend fijn dat een te dikke inkt er niet of slecht door komt.Om dan een goede kleurbalans te vinden bij het afdrukken is de samenstelling van de inkt heel belangrijk. Ten eerste moet het goed door de nozzle van de printkop kunnen, en ten tweede moet de kleur van bijvoorbeeld een logo of van een foto kloppen en ten derde moet de inkt, omdat de printsnelheid steeds hoger wordt ook goed vloeiend zijn.. Daarom worden er voor de verschillende inktpatronen ook aangepaste inkt gemaakt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Inkt navulset HP300(XL) kleur inktpatroon

  • € 14,95

  • Excl. BTW: € 12,36

Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

  • Verzenden brievenbuspost € 4.95

Pakketpost verzenden met:

  • DHL € 5.95
  • PostNL € 6.95.

Whatsapp met een medewerker

Gerelateerde producten

Inkt navulset HP300(xl) zwart en kleur

Inkt navulset HP300(xl) zwart en kleur

Inkt navulset voor de HP HP300(XL) kleur en zwart inktpatroon.Dit is complete set inkt met toebehoren voor HP300(XL) kleur en zwartMet print..

€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01

Terumo 10ml spuiten 2delig 8 stuks

Terumo 10ml spuiten 2delig 8 stuks

Terumo 10ml spuitenDeze Terumo spuit is bestemd voor het toedienen van vloeistoffen.De Terumo spuit heeft een inhoud van 10ml en is te koop ..

€ 3,95 Excl. BTW: € 3,26

Inkt navulset HP300(XL) Black inktpatroon

Inkt navulset HP300(XL) Black inktpatroon

Inkt navulset HP300(XL) Black inktpatroonInkt navulset voor de HP HP300(XL) Black inktpatroon.Een complete set inkt met toebehoren voor de H..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22