XXL inkt navulsets

XXL inkt navulsets

XXL inkt navulsets voor Canon inktpatronen.

XXL navulsets met speciale navulinkt voor Canon inktpatronen.

XXtra veel inkt voor extra lang printen

Staat uw printer er (nog) niet bij? Neem dan gewoon even contact op.


6x250ml inkt voor Canon inktpatronen

6x250ml inkt voor Canon inktpatronen

INK520Set-6x250ml6 flessen inkt voor het navullen van de Canon inktpatronen PGI-525 en CLI-526 incl grijs 6 halen 5 betalen. 6x250ml Van elk..

€ 59,29 € 69,75 Excl. BTW: € 49,00

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

112ink huismerk inktpatronen

Onze huismerk inktpatronen behoren tot de Top 10 kwaliteit inktpatronen in Nederland. Goed en altijd XL versie die dan ook nog eens enorm goedkoop zijn.

Daarmee is een goede omschrijving gegeven van ons XL huismerk inktpatronen. Onze huismerk inktpatronen hebben beduidend meer ink dan zelfs de originele XL inktpatroon. Daar komt nog bovenop dat deze, net als de originele patronen, precies goed aangeven hoeveel inkt er nog in de inktpatroon moet zitten. U bespaart echt enorm met deze kwaliteits inktpatronen voor uw HP printer.

Inkt, navulsets en losse flessen inkt voor Brother, Canon, Epson of HP inktpatronen.

Met InkTec inkt bent u verzekerd van een kwalitatief goede inkt. De inkt wordt gemaakt door de grootste inktfabricant ter wereld.
Inktec maakt al sinds 1992 in Zuid Korea inktjet inkt. Eigenlijk al vanaf het begin van Inktjet printers.

Alle genoemde merkennamen, zoals Brother, Canon, Epson, of HP dienen slechts ter identificatie, en zijn in eigendom van de desbetreffende rechtmatige eigenaren.

De navulhandleidingen die wij ter beschikking stellen zijn alleen voor prive gebruik en mogen niet , zonder ons hierover vooraf te informeren, Het is verboden om als toestemming is verleend deze handleidingen te verspreiden zonder ons internet adres www.112ink.nl te vermelden