Flessen en Doppen

Flessen en Doppen

Plastic flessen en doppen

Plastic flessen en doppen voor diverse vloeistoffen en doeleinden.

Flessen van 30 ml tot een liter. Schroef doppen (DIN25), maar ook naald doppen en en plastic flessen met druppel doppen;2x 50ml plastic HDPE flesje met druppel dopje

2x 50ml plastic HDPE flesje met druppel dopje

2x50ml plastic HDPE  flesje met druppel dopje2x 50ml flesje met druppel dopje. Ideaal voor het gedoseerd aanbrengen van diverse soorten..

€ 3,95 Excl. BTW: € 3,26

HDPE Plastic flesjes 100ml met dop -10 st

HDPE Plastic flesjes 100ml met dop -10 st

HDPE plastic flesjes 100ml met dop 10 stuks. De HDPE flesjes 100ml worden geleverd met zwarte schroef dop. De plastic flesjes uitwendig..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

HDPE plastic flesjes 50ml met dop 10 stuks

HDPE plastic flesjes 50ml met dop 10 stuks

HDPE plastic flesjes 50ml met schroef dop 10 stuks. HDPE flesjes met zwarte  conische schroefdop. De plastic flesjes en ..

€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92

Schroefdoppen voor plastic flesjes  10X

Schroefdoppen voor plastic flesjes 10X

Schroefdoppen voor plastic flesjes met DIN25 schroefdop.Schroefdoppen in 4 verschillende kleuren.De doppen zijn te bestellen ..

€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44

Spuit doppen met afsluit strip - 10 doppen

Spuit doppen met afsluit strip - 10 doppen

Spuit doppen met 30mm doseer tip, met afsluit strip - 10 doppen Spuit doppen met 25 mm draad (M25) met inwendig conische afsluiting teg..

€ 10,95 Excl. BTW: € 9,05

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

112ink huismerk inktpatronen

Onze huismerk inktpatronen behoren tot de Top 10 kwaliteit inktpatronen in Nederland. Goed en altijd XL versie die dan ook nog eens enorm goedkoop zijn.

Daarmee is een goede omschrijving gegeven van ons XL huismerk inktpatronen. Onze huismerk inktpatronen hebben beduidend meer ink dan zelfs de originele XL inktpatroon. Daar komt nog bovenop dat deze, net als de originele patronen, precies goed aangeven hoeveel inkt er nog in de inktpatroon moet zitten. U bespaart echt enorm met deze kwaliteits inktpatronen voor uw HP printer.

Inkt, navulsets en losse flessen inkt voor Brother, Canon, Epson of HP inktpatronen.

Met InkTec inkt bent u verzekerd van een kwalitatief goede inkt. De inkt wordt gemaakt door de grootste inktfabricant ter wereld.
Inktec maakt al sinds 1992 in Zuid Korea inktjet inkt. Eigenlijk al vanaf het begin van Inktjet printers.

Alle genoemde merkennamen, zoals Brother, Canon, Epson, of HP dienen slechts ter identificatie, en zijn in eigendom van de desbetreffende rechtmatige eigenaren.

De navulhandleidingen die wij ter beschikking stellen zijn alleen voor prive gebruik en mogen niet , zonder ons hierover vooraf te informeren, Het is verboden om als toestemming is verleend deze handleidingen te verspreiden zonder ons internet adres www.112ink.nl te vermelden